B&B vol Liefde-Natasja ontvangt bedreigingen en slechte reviews

Natasja

De B&B-eigenaresse heeft van zich laten horen na alle kritiek

Het B&B-avontuur van Natasja gaat nog niet bepaald over rozen. Nastasja runt een B&B in Frankrijk, waar tot nu toe Dirk, Jos, Menno en Jan op bezoek zijn geweest. We weten nog niet of een van die mannen ook de ware is voor Natasja, maar helaas heeft Natasja wel al iets anders overgehouden aan haar deelname. Zo krijgt ze namelijk een boel haat en bedreigingen over zich heen.

Bedreigingen

Natasja heeft op Facebook gereageerd op de kritiek die ze krijgt en ze schrijft dat het zelfs zó ver gaat, dat mensen haar bedreigen en slechte reviews over haar B&B achter laten. “Dit moet ik toch even kwijt”, begint ze. “Ik heb echt genoten van alle lieve mailtjes, telefoontjes, appjes, sms’jes, maar ook spontane bezoeken naar Le Moulin en Route. Helaas ook heel veel uitgescholden en zelfs bedreigd via deze kanalen, maar ook via social media. Dat is jammer en ik kan dat niet begrijpen.”

Slechte reviews

En daar blijft het niet bij, want haters hebben zelfs de pagina van haar B&B gevonden.  “Maar goed… Onderstaande gaat me echt te ver, een review plaatsen terwijl je nooit bij mij bent geweest en ik schrik echt van de tekst. Laten we aub lief voor elkaar blijven en elkaar respecteren. Lieve groet van Natasja en Loetje.” Overigens is Natasje niet de eerste B&B-deelnemer die last heeft van nep reviews. Astrid, Martijn en Denise waren hier ook al slachtoffer van.

Lees ook: Veilig Verkeer Nederland boos op programma’s zoals B&B Vol Liefde

Bron: Love & Reality | Beeld: B&B Vol Liefde