B&B Vol Liefde-Olof maakt bijzondere opwachting in dít programma

olof

Hij laat zich van een geheel andere kant zien

De sympathieke Olof kennen we natuurlijk allemaal nog van het afgelopen seizoen van het razend populaire programma B&B Vol Liefde. De publiekslieveling is van alle markten thuis. Zo scoorde hij onlangs een rol in een Nederlandse film, was hij te zien in een reclame, heeft hij zijn eigen merchandise-lijn, en nu was hij afgelopen weekend weer op de televisie te zien. Zo zagen we hem nog niet eerder!

Let op: dit artikel bevat spoilers over de laatste aflevering van Make Up Your Mind. 

Make Up Your Mind

In Make Up Your Mind zorgde mysteryqueen Cora Zon afgelopen weekend voor een hoop verwarring. Niemand minder dan Olof Ormeling uit B&B Vol Liefde verscheen namelijk op het podium als dragqueen! Bijna geheel onherkenbaar, maar één jurylid had wél door wie de mysteryqueen was.

Naast onthullingen van Alberto Stegeman en Maarten van der Weijden, was het tijd voor de mysterqueen om het podium van Make Up Your Mind te betreden. Na een kort stukje playbacken en een rondje op het podium, werd onthuld dat Olof zich verschuilde achter dragqueen Cora Zon.

Bijzondere ervaring

Volgens Olof was zijn deelname aan het programma een ‘bijzondere ervaring’. Hij vertelt: “Ik heb met alle plezier er aan meegedaan. Dat vergeet je niet gauw weer.” Wie erachter het mooie uiterlijk van de mysteryqueen zat, was moeilijk te raden. Jurylid Nikkie de Jager was de enige van het panel die Olof herkende. Volgens de realityster hadden de andere juryleden het niet door, zij dachten namelijk zelfs dat Louis van Gaal achter het uiterlijk van Cora Zon zat.

Onherkenbaar

“Toen ik zelf keek in de spiegel daar, herkende ik mezelf ook niet goed”, vertelt Olof. Niet zo gek dus, dat de juryleden moeite hadden met het raden van de naam achter de mysteryqueen. “Prima, niets mis mee”, is Olof zijn antwoord wanneer Carlo aan hem vraagt wat hij ervan vond om aan het programma mee te doen. Ha!

Nieuwe liefde

Waar Olof in het programma B&B Vol Liefde de liefde niet mocht vinden bij Marian, heeft hij nu alsnog de liefde gevonden. Samen met zijn nieuwe liefde Margje heeft Olof dan ook goed geoefend voor het programma. Margje vertelt dat ze samen in de spiegel hebben geoefend met het lipsyncen en de manier van lopen. “Hij heeft zo’n bekende lach, zo’n big smile. Dan zei ik dat hij dat niet moest doen, want dan weten ze het meteen”, vertelt Margje. “Ik vond dat hij het hartstikke leuk deed”, aldus Margje over Olof.

Lees ook: Hilarisch: B&B Vol Liefde-Olof oefent hard voor zijn filmdebuut

Bron: Grazia, RTL, Make Up Your Mind | Beeld: B&B Vol Liefde