B&B Vol Liefde-Olof maakt debuut als reclameacteur

olof

De publiekslieveling maakt weer een carrièreswitch!

De sympathieke Olof kennen we natuurlijk allemaal nog van het afgelopen seizoen van het razend populaire programma B&B Vol Liefde. De publiekslieveling is van alle markten thuis. Zo scoorde hij onlangs een rol in een Nederlandse film, heeft hij zijn eigen merchandise-lijn en nu is hij wéér op de televisie te zien, als reclameacteur!

B&B Vol Liefde

Voor Olof was B&B Vol Liefde al een groot avontuur, maar daar blijft het niet bij. Na een hoofdrol in het zomerse datingprogramma, kreeg hij onlangs al een rol in de gloednieuwe Nederlandse film Bed & Breakfast. En nu heeft de publiekslieveling wéér een carrièreswitch gemaakt, want hij duikt op in een reclame.

Reclame

Het energiedrank merk GiG Hard Seltzer heeft Olof weten te vinden voor een nieuw reclamespotje én natuurlijk komt daar zijn hilarische uitspraak: ‘Prima, daar is niks mis mee’ ook in voor. Ha!

De doelgroep van het merk is voornamelijk jongeren, maar Olof in de commercial is een goede zet. ‘Grow up, Don’t grow old!’ is namelijk het motto, en daarmee proberen ze ook een nieuwe doelgroep te bereiken.

Bed & Breakfast

Ook scoorde de publiekslieveling al een rol in de nieuwe Nederlandse film Bed & Breakfast. In de film draait het om Sarah, die op een B&B van haar tante gaat passen. Het is voor haar een unieke kans om te uit te vinden of een leven in een dorp in Groningen bij haar past. Echte B&B-kenners kunnen daar natuurlijk niet in ontbreken én daarom hebben Olof en Anne – die we kennen van haar bezoek aan het tantraparadijs van Walter – ook een rol gekregen. Dit gaat gegarandeerd voor volle bioscoopzalen zorgen!

Nieuwe liefde

En er is nog meer leuk nieuws, want Olof is ook weer gelukkig in de liefde. En daar is niks mis mee! Hij stelde eerder deze week zijn nieuwe vriendin Margje graag voor aan verslaggever Aran Bade voor de camera van RTL Boulevard. Tijdens het gesprek gaf Olof toe dat hij ‘helemaal in love’ is en dat hij begint te stralen als het over Margje gaat. “Dat is toch prima? Is toch niks mis mee?”, zei hij glunderend met zijn iconische woorden.

Het kersverse koppel doet het rustig aan. Samenwonen is nog niet aan de orde voor de twee. “We hebben allebei een mooi sociaal leven. Ik werk nog. We vinden het ook allebei leuk om ons eigen huis te houden. Dan kun je nog steeds heel veel leuke dingen samendoen. Samen eten, samen tripjes maken”, vertelde Margje.

Het verliefde stel sloot het gesprek af met een dikke kus. Veel geluk!

Lees ook: Hilarisch: B&B Vol Liefde-Olof oefent hard voor zijn filmdebuut

Bron: Love Reality | Beeld: B&B Vol Liefde

Array