B&B Vol Liefde-Piet over Ted: ‘Ze heeft geen man nodig’ 

Piet

Piet vertelt dat hij niet begrijpt waarom Ted meedoet aan het programma

Piet vertrok vol goede moed naar Madeira om Ted beter te leren kennen in het programma B&B Vol Liefde. Helaas bloeide er geen liefde op tussen de twee en pakte Piet na een aantal dagen al zijn koffer. In de talkshow Renze blikt Piet terug op zijn avontuur. 

Opgegeven door dochter

Een aantal (oud)kandidaten van B&B Vol Liefde schoven gisteren aan in het programma Renze. Zo was onder andere Piet te gast, die door zijn dochter was opgegeven voor het programma. “Zij vond dat ik een andere liefde verdiende”, vertelt hij, maar daar stond Piet niet per se op te springen.

“In de eerste instantie heb ik het afgezegd, omdat ik de dame niet bij me vond passen. Maar naderhand ben ik weer benaderd door RTL. En toen heb ik de promo gezien en dacht ik: waarom ook niet? Een gratis vakantie is altijd mooi meegenomen”, grapt hij. 

Geen match 

De attente Piet werd al snel een van de publieksfavorieten, maar helaas viel hij net wat minder in de smaak bij Ted. Maar hoe denkt Piet eigenlijk over Ted? “Ted is iemand die geen man nodig heeft, want ze kan alles zelf. Waarom ze met het programma meedoet, begrijp ik niet. Maar ik denk dat ze meedoet om haar B&B te promoten.” 

Lees ook: Afscheid Desiree in B&B Vol Liefde brengt kijkers aan het gieren

Bron: RTL Boulevard, Renze | Beeld: Videostill
Array