Terug in de tijd: zo zag B&B Vol Liefde-Walter er vroeger uit

Walter

We herkennen hem bijna niet

We genieten volop van B&B Vol Liefde. De derde week zit er alweer op en we leren de B&B-eigenaren steeds beter kennen. Echter, we weten alleen hoe ze vandaag de dag zijn, maar hoe zagen ze er vroeger eigenlijk uit? Dit keer gaan we terug in de tijd met Walter. 

Walter in B&B Vol Liefde

B&B-eigenaar Walter houdt de gemoederen (en ons) flink bezig. Tussen alle energetische schudsessies en verkoudheidjes door blijft er voor de vrouwen en de kijker maar éénn vraag over: wat wil die man nou eigenlijk? Wij hebben het antwoord nog niet gevonden, maar dankzij de podcast Reality Check wel een foto van Walter in vervlogen tijden En eh, herkennen jullie hem nog?

Zakelijke setting

Ligt het aan ons, of is Walter de business man bijna onherkenbaar in zo’n zakelijke setting? We zien de spirituele B&B-eigenaar doorgaans niet in een pak rondlopen, en ook die bril hebben we niet eerder gezien. Wel moeten we toegeven: het staat ‘m erg goed!

Reality Check

Reality Check maakt iedere dag een aflevering over B&B Vol Liefde. Zij weten ook te melden dat Walter blijkbaar vroeger keukenverkoper was. En ook op de Instagram-pagina van Reality Check maakt de foto veel los. Iemand reageert: “Ik vraag mij af of Walter ook graag over seksualiteit praatte bij het koffieapparaat”. Iemand anders merkt terecht op: “Wat een transformatie.”

Lees ook: Aha! Hier kun je Jan uit B&B Vol Liefde van kennen

Bron: Upcoming, Instagram @realitycheck_depodcast | Beeld: RTL