B&B Vol Liefdes Debbie: ‘Ik had nooit verwacht écht de liefde te vinden’

De B&B-eigenaresse brengt een boek uit waarin ze haar bijzondere ervaring deelt

Alweer bijna een jaar geleden deed Debbie mee aan B&B Vol Liefde. Dat ze publiekslieveling werd had de B&B-eigenaresse nooit verwacht, maar dat ze de liefde zou vinden had ze al helemáál nooit durven dromen. 

Liefde vinden op tv

“Het leek wel alsof Nederland het EK of WK speelde; iedereen keek en had het erover”, zegt Debbie over het succes van B&B Vol Liefde in gesprek met LINDA. Toch heeft ze nog even getwijfeld of ze wel mee moest doen. “Het was spannend, maar het is heel makkelijk om iets niet te doen uit angst”, legt ze uit. Ook had ze niet verwacht dat het liefdesexperiment kon slagen. “Ik moet eerlijk bekennen dat ik nooit had verwacht écht de liefde te vinden.” Maar niks bleek minder waar, want ze is nog steeds happy together met Paul. “Ik had niet meteen een liefdesgevoel, maar ik vond hem wel heel leuk. Na zijn entree voelde het alsof ik hem al heel lang kende. Het was meteen vertrouwd.”

Populariteit

Heel Nederland werd binnen no-time fan van Debbie, en samen met Paul werd ze een van de publiekslievelingen van vorig seizoen. “Dat mensen dat zeggen; waar heb ik dat aan te danken? Ik heb niets anders gedaan dan me drie weken lang laten filmen”, reageert Debbie nuchter. “Daarna vertrekken ze en blijft het stil. Pas tijdens de uitzendperiode ging er iets leven. Het zinderde om me heen. Ik dacht: wat gebeurt hier allemaal voor gekkigheid?” Al vond ze dat allemaal ‘ontzettend leuk’.

“Tijdens de uitzendperiode was het wel een raar iets, dat het zo zindert. Ik woon op het platteland in Spanje en ineens kwamen er allemaal Nederlanders langs die met me op de foto wilden”, blikt Debbie terug. “Maar doordat iedereen zo positief is, vind ik het heel bijzonder en liefdevol.”

Eigen boek

Haar ervaringen heeft Debbie verzameld in een boek, genaamd Debbie: Lef, liefde en levenslust in haar Spaanse B&B, dat nu in de winkels ligt. “Het plan was om het boek pas eind dit jaar uit te geven, maar je moet het ijzer smeden als het heet is”, stelt ze. “Het leek ons beter om het rondom de zomer uit te geven. Haalbaar, maar veel werk. Heel veel zelfs. Ik heb als een zotte getikt.”

Overigens kunnen we alweer aftellen naar een gloednieuw seizoen van B&B Vol Liefde! Op 15 juli starten de nieuwe afleveringen. Voor die tijd kunnen we op 11 juli nog genieten van een Hoe is het nu met-aflevering, waarin we zien hoe het met de kandidaten uit Debbie haar seizoen gaat.

Lees ook: Lodewijk vertelt: om deze reden vertrok hij uit De Bondgenoten

Bron: Grazia, LINDA. | Beeld: NL Beeld