B&B Vol Liefdes Fenna en Martijn geven update over relatie

B&B Vol Liefde

De twee zijn nog steeds heel verliefd!

In het tweede seizoen van B&B Vol Liefde maakten we kennis met Martijn uit Portugal. In de populaire serie verloor hij verloor zijn hart aan Fenna, en nog altijd zijn de twee gelukkig met elkaar. Aan de fanpagina van B&B Vol Liefde op Instagram geeft Fenna nu een update over hun relatie.

Verliefd en happy

Het is inmiddels ruim een jaar geleden dat we konden genieten van het liefdesverhaal van Fenna en Martijn in B&B Vol Liefde. De verliefdheid tussen de twee spatte ervan af, en die verliefdheid is er nog steeds. “Met mij en Martijn gaat alles goed. We zijn nog steeds heel verliefd en happy met elkaar”, deelt Fenna.

“We hebben nog geen specifieke toekomstplannen. We leven een beetje van dag tot dag en zien wel hoe het allemaal gaat lopen”, vervolgt ze. De fanpagina laat weten dat Fenna momenteel in de Algarve woont en een halve week op school werkt. De rest van de week kan ze thuiswerken. Hierdoor heeft ze veel vrijheid, waardoor zij en Martijn elkaar vaak kunnen opzoeken. De twee hoeven elkaar daardoor nooit lang te missen; ze zien elkaar bijna elke week. Hoe leuk!

Vrije tijd

Als Fenna en Martijn samen zijn, gaan ze er graag lekker op uit. “Als we samen zijn, dan genieten we van stranddagjes (ja, ook in november) en houden we van spelletjes spelen. We zijn een tijdje geleden ook samen op vakantie naar Tenerife geweest, dat was onze eerste vakantie samen!”

Aangezien Fenna nu al een tijdje samen is met Martijn, weet ze dat ze echt op hem kan bouwen. “We vullen elkaar aan, zelfs als we allebei weinig slapen, dan blijven we met elkaar lachen.” Awh!

Lees ook: De wintereditie van B&B Vol Liefde: dít zijn de verschillen

Bron: Grazia, Fanpagina B&B Vol Liefde | Beeld: Videostill B&B Vol Liefde