Beau van Erven Dorens ‘doodsbang’ voor nieuwe talkshow

Beau voelt de druk om van het programma een succes te maken

Beau van Erven Dorens verheugt zich enorm op de aftrap van zijn nieuwe talkshow, maar ziet het tegelijkertijd met angst en beven tegemoet. Aankomende maandag begint hij aan zijn tweede talkshowavontuur, dat deze keer helemaal om hem draait. Na de tegenvallende kijkcijfers van RTL Late Night met Twan Huys en Zomer met Art, staat de druk er flink op. Dat beseft de presentator maar al te goed.

”Het is sowieso een mooi avontuur”, aldus Beau.

Beau

”Ik heb verschrikkelijke dingen meegemaakt”, zo verwijst Beau met een knipoog naar zijn eerdere shows die niet altijd succes boekten. ”Maar de laatste tijd was er best wel wat succes. Dus waarom gaan we dit dan doen? Ik denk dat het gewoon weer een mooi avontuur is.” De presentator wil ervoor zorgen dat zijn nieuwe show, die de naam Beau draagt, een eigen identiteit krijgt. Naar eigen zeggen gaat het programma meer lijken op de Amerikaanse talkshows. ”Het is gewoon super Amerikaans. Er is geen fucking tafel”, aldus Beau. ”Die tafel is er al zo vaak geweest. Die is er bij Matthijs, bij Eva, bij Nieuwsuur en al die gasten doen het gewoon supergoed. Maar wij moeten iets nieuws verzinnen op die late avond. En dat is nu eenmaal in mijn handen gelegd.”

Veel druk

Nadat RTL Late Night met Twan Huys niet tot het gewenste succes leidde en na de tegenvallende cijfers van Zomer met Art, staat de druk flink op de ketel voor Beau. De presentator wil daar echter niet te lang bij stilstaan. ”Er hangt veel van af en er staat veel druk op. We kijken wel hoe het uitpakt, dat is toch een mooi avontuur. Misschien denk ik dinsdag: ‘oké, ik ben afgeschreven’, maar misschien gaat het goed. We gaan er in elk geval vol voor. Maar op dit moment is het angst en beven.”

Lees ook: Wat een verschil! Zo zag de familie Meiland er 13 jaar geleden uit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Mario Nap