Indrukwekkende laatste aflevering ‘Beau Five Days Inside’:’Elke nacht hoorde ik een jongetje huilen’

Het belooft een zeer ontroerende aflevering te worden

Het nieuwe, indrukwekkende tv-programma Beau Five Days Inside heeft de afgelopen tijd veel los gemaakt bij tv-kijkend Nederland. Presentator Beau van Erven Dorens raakt veel mensen met verschillende documentaires waarbij hij vijf dagen verblijft in diverse instellingen. 

De afgelopen vijf afleveringen trokken meer dan een miljoen kijkers per aflevering.

Brandwondencentrum

Vanavond is de laatste aflevering van ‘Beau Five Days Inside’ te zien op RTL 4. In het AD vertelt Beau alvast zelf wat we kunnen verwachten van deze laatste laatste aflevering. In deze indrukwekkende documentaire bezoekt Beau een week lang het brandwondencentrum ‘Het Maasstad’ in Rotterdam. En wat we nu al mogen geloven van de presentator is dat het een zeer ontroerende en inspirerende aflevering gaat worden.

Ontroerende verhalen

“In het brandwondencentrum lag Mohamed, een jochie van één jaar dat kokend theewater over zich heen had gekregen. Elke nacht hoorde ik hem huilen. Ik heb ook kinderen, iets ouder weliswaar, maar ik heb geen seconde nodig om te weten hoe dit voelt. Voor dat jongetje, voor de ouders. En als je dan ziet welk engelengeduld de verplegers daar betrachten om elke dag dat verband te verwisselen… Ongelooflijk. Het personeel, ik heb zoveel bewondering gekregen. Ze worden bedreigd, mensen sterven onder hun handen, en zo rijkelijk worden ze niet betaald.”

Vanavond 21:30 is aflevering 6 ‘Beau Five Days Inside’ te zien op RTL 4. 

Lees ook: Het lenteweer komt eraan: volgend weekend kans op maar liefst 20 graden!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: AD | Beeld: videostill, RTL XL