Beau van Erven Dorens gaat nieuw RTL Late Night-programma presenteren

Beau van Erven Dorens en RTL4 slaan opnieuw de handen ineen

Als televisiekijkend Nederland over iemand te spreken is, is het wel over Beau van Erven Dorens. Ook RTL4 is dat niet ontgaan en de zender is momenteel samen met Beau een avondprogramma aan het ontwikkelen.

Beau gaat daarnaast gewoon door met zijn andere programma’s.

Nieuw avondprogramma

Beau van Erven Dorens is voor RTL geen onbekende. De presentator is regelmatig te zien in RTL Boulevard en we kennen hem natuurlijk ook van Beau Five Days Inside. Een tijdje verving Beau presentator Humberto Tan voor RTL Summer Night en daar was menigeen flink over te spreken. Het is dus geen gekke zet van RTL4 om de presentator te vragen voor een nieuw avondprogramma.

Meerdere presentatoren

Het nieuwe programma zal de avonden van RTL4 in beslag nemen. Echter, het format verschilt wel met dat van het eerder gesneuvelde RTL Late Night. “Omdat Beau ook nog andere programma’s voor RTL blijft maken, zal hij dit niet het hele jaar presenteren, maar gaan afwisselen met andere hosts. Wie dat is, maakt RTL later bekend”, zo laat de zender weten in een bericht op RTL Nieuws.

Andere programma’s

Beau vertelde eerder al dat hij met RTL in gesprek was over een eigen avondprogramma. Hoewel hij hier erg enthousiast over is, liet hij wel weten dat zijn huidige programma’s er niet onder mogen lijden. Hiermee doelt de presentator op RTL Boulevard, Beau Five Days Inside en Het Rotterdam Project. Naar eigen zeggen zitten die dingen diep in zijn hart. “Ze zijn ook gewoon belangrijk voor mij en ook voor de mensen voor wie ik dit allemaal doe”, aldus Beau.

Lees ook: Erik de Vogel en Caroline de Bruijn vertellen over hun GTST-salaris

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Videostill RTL Late Night