Wat een beauty: zo ziet de zus van Max Verstappen eruit


Max is niet de enige in de familie met goede looks

Of je trouw voor de buis zit wanneer Formule 1 op televisie zit of niet; vrijwel iedereen weet wie Max Verstappen is. De 20-jarige zoon van voormalig Formule 1- coureur Jos Verstappen doet niet onder aan zijn vader en wist in oktober de Grand Prix van Maleisië te winnen. Hoewel iedereen goed weet wie Max en zijn vader zijn, weten veel mensen niet dat de raceheld een superleuke zus heeft, Victoria Verstappen.

Victoria is net als haar broer gek op racen.

Fan van karten 
Fervent Formule 1-kijkers hebben haar vast weleens in het publiek zien zitten. Victoria reist Max gedurende het Formule 1-seizoen achterna. Het leven van de familie Verstappen staat geheel in het teken van racen en dat was vroeger niet anders. “Alles, maar dan ook alles, moest wijken voor het karten”, liet de blondine al eens aan Telegraaf weten. “Ik heb dat nooit erg gevonden. Ik vond karten zelf ook leuk. Nog steeds. Af en toe gaan we hier in de buurt met z’n allen karten.”

Jaloezie
Door het daverende succes van haar broer, stopte Victoria met haar opleiding; opeens werd er heel anders naar haar gekeken. “Op school was ik voor iedereen ineens ‘het zusje van’. Om me heen werden racegeluiden gemaakt en medeleerlingen, maar ook leraren keken plotseling heel anders naar me. Voor mijn gevoel konden ze het niet hebben als ik een paar dagen naar bijvoorbeeld Bahrein ging om bij een race van Max te zijn. Ik voelde weinig begrip, vooral afgunst.”

Bezige bij
Ondanks dat Victoria stopte met haar studie, zit ze niet stil. Zo wist de 18-jarige een functie in de wacht te slepen bij Red Bull Racing en maakt ze van alle races van Max foto’s voor zijn social media-kanalen.

?

Een bericht gedeeld door ?Victoria-Jane Verstappen? (@victoriaverstappen) op

??

Een bericht gedeeld door ?Victoria-Jane Verstappen? (@victoriaverstappen) op

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron: Grazia, Autoblog | Beeld: videostill RTL Late Night