Dít is het bedrag dat BN’ers kregen voor hun deelname aan ‘Adam Zkt. Eva’

Geef maar toe, ook jij bent nieuwsgierig naar het bedrag…

Nederlanders die altijd nieuwsgierig waren naar Inge de Bruijns blote lichaam, hoefden afgelopen maand alleen maar te zappen naar RTL 5 voor het naakte datingprogramma Adam Zkt. Eva VIPS, waarin BN’ers voor deze editie uit de kleren gingen om de liefde te vinden. Maar dat deden ze niet zomaar. Dit bedrag kregen ze ervoor op hun bankrekening gestort.

Heel Adam Zkt. Eva-kijkend Nederland weet nu precies hoe de bekende deelnemers van Adam Zkt. Eva VIPS eruit zien zonder kleren. Maar daar mocht RTL 5 wel wat geld voor betalen. Per persoon kregen ze minstens 10.000 euro om in hun nakie op TV te verschijnen.

Dit maakte Cassius Verbond, voormalig zanger van de boyband B-Brave, bekend. In het programma Zie ze liegen van het YouTube-kanaal Concentrate werd de zanger het hemd van het lijf gevraagd. Bijna letterlijk, zou je wel kunnen zeggen. De zanger werd aan de leugendetector gelegd en tijdens het vragenkwartiertje onthulde de Cassius dat hij ‘een enorm bedrag’ op zijn bankrekening gestort kreeg voor zijn deelname aan het populaire televisieprogramma. Uiteindelijk bleek de jongeman in kwestie er zelf 10.000 euro voor te hebben gekregen.

Maar gezien Cassius toch te scharen valt onder de iets minder bekende Nederlanders, vermoeden we dat Inge de Bruijn een nog royaler bedrag toegeschreven kreeg.

Bron: Viva Beeld: Videostill RTL Late Night