“Ik krijg geen adem!” Vrouw beledigt zwaarlijvige medepassagiers

medepassagiers
Deze vrouw geeft haar medepassagiers de volle laag

“Ik weet niet hoe ik dit nog vier uur lang ga volhouden. Ze pletten me!” Zo begint het telefoongesprek van een blonde dame tijdens een vlucht van het Amerikaanse Las Vegas naar Newark. Ze zit op de middelste stoel in een rij van drie, tussen twee forse medepassagiers. “Ik krijg geen adem,” klaagt ze aan de telefoon. Het incident vond 2 januari plaats, maar de video kwam nu pas online.

“Ze houden me tenminste warm,” grapt de vrouw luid.

Vlucht

Het incident vond plaats tijdens een vlucht van Las Vegas naar Newark op 2 januari. De onbekende vrouw in kwestie kreeg de middelste stoel toegewezen tussen twee grote passagiers. De dame is het hier duidelijk niet mee eens en begint luidkeels te bellen. “Ik weet niet hoe ik dit nog vier uur lang ga volhouden. Ze pletten me! Ik krijg geen adem,” zo doet ze haar klaagzang aan de telefoon. “Ze houden me tenminste warm,” sluit ze het gesprek af.

Andere plek

Norma Rodgers, een van de medepassagiers die wordt beledigd is het gescheld zat. Ze haalt de stewardess erbij en vraagt of de mevrouw in de middelste stoel een andere plek mag, omdat ze geen zin heeft om naast iemand te zitten die haar beledigd. De stewardess zegt dat de vrouw mag verhuizen, maar de vrouw kan het niet laten om nog één laatste sneer na te geven: “Ik eet sla!” roept ze terwijl ze wegloopt.

“Schaam je”

Omdat de vrouw haar kritiek luidkeels verkondigt, horen ook andere passagiers wat er gaande is. Een medepassagier mengt zich in het gesprek: “U doet echt verschrikkelijk. U zou zich moeten schamen, mevrouw”. Ook daar trekt deze vrouw zich niks van aan: “Ga jij maar tussen die twee varkens zitten,” snauwt ze. De video ging al snel viraal, waarbij mensen hun verbazing over het gedrag van de vrouw uiten: “Er is geen enkele reden om ze uit te schelden. Als ze een andere plek wilde had ze het gewoon aan de stewardess moeten vragen.”

Lees ook: Viral van de dag: Deze steward maakt zich op geweldige wijze onsterfelijk bij dit 9-jarige meisje!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: HLN | Beeld: Videostill