Ben jij geboren in augustus? Dít zegt het over je karakter!

Ben jij geboren in de maand augustus?

In welke maand ben jij geboren? Je geboortemaand is niet zomaar een maand; in de astrologie is het bepalend voor je sterrenbeeld. Sommige mensen zweren bij het wekelijks of zelfs dagelijks lezen van hun horoscoop. Naast de horoscoop, die gebaseerd is op een periode tussen twee maanden en niet op een volledige kalendermaand, zegt de maand waarin je geboren bent heel veel over wie je bent en wat je levenspad is. Mensen die zijn geboren in de maand augustus hebben volgens de astrologie een aantal karaktereigenschappen gemeen, herken jij jezelf hierin? 

  1. Zelfverzekerd, georganiseerd en wilskrachtig: augustuskinderen vallen onder het sterrenbeeld Leeuw of Maagd. Leeuwen hebben een sterke en zelfverzekerde persoonlijkheid en een sterke wil. Maagden zijn charismatisch en hebben hun zaakjes altijd goed voor elkaar. Ze zijn zeer georganiseerd, precies en betrouwbaar.
  2. Zomerliefhebber: mensen die in augustus geboren zijn zijn echte zomerkinderen en lopen over van de vitamine D. Ze kunnen niet tegen winter, kou en grauwe luchten. Augustuskinderen zijn dan ook erg vatbaar voor een winterdip.
  3. Onverenigbaar met watertekens: rationele maagden zijn niet compatibel met het gevoelige waterteken Waterman. Bescheiden Vissen zijn al evenmin geschikt voor een relatie met het overheersende sterrenbeeld Leeuw.
  4. De A van aandacht: augustuskinderen staan graag in de belangstelling en zijn graag het middelpunt van de aandacht. Ze zijn goed in het vertellen van verhalen en hebben snel de lachers op hun hand. De creatieve sector past qua carrière het beste bij ze.
  5. Nachtdieren: Mensen die tussen juni en september verjaren zijn – vergeleken met mensen die in de winter verjaren – avondmensen. Uit een studie onder 5.720 Europese studenten die in 2009 in het vakblad Sleep werd gepubliceerd, blijkt dat mensen die in augustus geboren werden gemiddeld 19 minuten later naar bed gaan dan mensen die in december zijn geboren.
  6. Impulsief: of het nu om het spontaan kopen van een paar schoenen gaat of een tripje boeken, mensen met de geboortemaand augustus zijn zeer impulsief aangelegd. Dit heeft een leuke maar ook een minder leuke kant, tijdens een ruzie kunnen ze van alles roepen waar ze later vreselijk veel spijt van hebben.

Herken jij jezelf in deze kenmerken? Laat het ons weten in de reacties!

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Libelle.be |Beeld ter illustratie