Berget Lewis deelt 27 jaar oud kiekje van Trijntje Oosterhuis en haarzelf

De twee zijn al sinds lange tijd bevriend

Berget Lewis en Trijntje Oosterhuis zaten ooit samen in Ladies of Soul, maar in 2017 besloot Trijntje haar plekje in de formatie op te geven om zich te concentreren op haar solocarrière. Hoewel Ladies of Soul pas in 2013 in het leven werd geroepen, kenden de twee elkaar al langer. 

Berget deelt een kiekje uit 1992 op Instagram.

Buurmeisjes

Veel zangeressen leren elkaar kennen door het wereldje, maar Trijntje en Berget waren vroeger buurmeisjes. Beiden bezitten ze over gouden keeltjes en nog voordat Ladies of Soul werd opgericht, brachten Berget en Trijntje al samen liedjes ten gehore. Op Instagram deelt Berget een kiekje waarop te zien is dat zij en Trijntje samen op het podium stonden. “Waren we niet schattig?”, vraagt Berget zich af bij de foto die ze op het sociale medium deelde. De foto werd in 1992 genomen en is daarmee nu al 27 jaar oud.

In de familie

Trijntje kan het overigens niet alleen goed vinden met Berget. Een aantal jaar geleden kreeg Trijntje een relatie met Alvin Lewis, de tweelingbroer van Berget. Op 42-jarige leeftijd beviel de zangeres van hun kindje Maël Joni.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Throwback 1992 @trijntjeoosterhuis en ik! 27 jaar geleden…. Waren we niet schattig?? #puppies #metdepaplepel #oldsouls

Een bericht gedeeld door Berget Lewis (@bergetlewis) op

Lees ook: Even loeren: zo ziet de tweejarige dochter van Trijntje Oosterhuis eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Instagram | Beeld: Patrick Harderwijk, Hollandse Hoogte