Beschuit met blauwe muisjes: Daley Blind is voor het eerst vader geworden

Daley Blind

Het is het eerste kindje voor hem en zijn vrouw Candy-Rae Fleur

Ajax-voetballer Daley Blind zou afgelopen dinsdag afreizen naar Spanje voor het Champions League-duel met Valencia. De middenvelder haalde de eerste vlucht naar de Spaanse zon echter niet. In een liveblog van Ajax werd namelijk gedeeld dat Daley Blind dinsdag voor het eerst vader geworden is. Gefeliciteerd!

De naam van de kersverse zoon is nog niet bekend.

Vertraging

“Daley Blind voegt zich pas vanavond bij de groep. Hij werd vandaag vader van een zoon en reisde om die reden niet met de selectie mee”, werd er geschreven op de site van Ajax. De voetballer stelde zijn voetbalreis naar de wedstrijd uit, vanwege de geboorte van zijn eerste zoon. Hoe deze kersverse zoon gaat heten? Dat heeft het stel nog niet naar buiten gebracht.

Daley en Candy-Rae Fleur

Onlangs gaven Daley en Candy-Rae Fleur elkaar het jawoord. Een dag na de bruiloft maakte de voetballer via Instagram direct het heugelijke nieuws bekend: zijn vrouw Candy-Rae Fleur was in verwachting! “Het ene speciale moment na het andere… wat kan ik zeggen? We zijn met z’n drieën getrouwd. Mijn mooie vrouw, je maakt me zo trots. Ik word vader!”, schreef hij destijds onder een foto op Instagram.

Lees ook: Maxime Meiland klaar voor tweede kindje: ‘Heb al een donor gevonden’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill