Waarom weet niemand van het bestaan van Laura, de zus van Prins Harry en William?

Laura Lopes

Onbekende stief-zus

De Britse royals staan met regelmaat in de schijnwerpers, maar wat weten we nou echt van ze? Wist je bijvoorbeeld dat prins William en prins Harry nog een stiefzus hebben? Toch is er een goede reden dat hier weinig over gepraat wordt…

Diana en Charles

Het verhaal rond het huwelijk van Diana en prins Charles is voor het grote publiek niet onbekend. De twee zijn met elkaar getrouwd, kregen twee prachtige kinderen maar de liefde tussen de twee was al snel afgekoeld. Charles zijn hart was al vergeven en zijn huwelijk met Diana heeft hier geen verschil in gemaakt.

Dat prins Charles jarenlang tijdens het huwelijk met Diana contact hield met Camilla Parker-Bowles is niets nieuws. Na voorheen een relatie met elkaar te hebben gehad werd er destijds een punt achter de relatie gezet. Ondanks dat beiden een nieuwe relatie begonnen en in het huwelijksbootje stapten bleven de twee elkaar opzoeken. De uitspraak van Diana: “er waren drie van ons in dit huwelijk, dus het was een beetje druk” heeft dan ook geen verdere uitleg nodig.

Lady Di

Ondanks de hoge druk die op de relatie stond wist Diana zich goed staande te houden. Ze nam haar rol serieus, stortte zich op liefdadigheidsprojecten en wist het hart van velen te veroveren. Daarnaast werd ze ook nog eens een icoon van de popcultuur. Toch waren haar kinderen het allerbelangrijkste in haar leven. Diana heeft altijd zo min mogelijk gebruik willen maken van kindermeisjes of familieleden die konden oppassen. Ze zorgde ervoor dat zij degene was die voor de kinderen kon zorgen. Haar schema werd daar dan ook volledig op ingericht. Diana wou betrokken zijn bij het leven van William en Harry en deed er alles aan om dit voor elkaar te krijgen.

Na de scheiding tussen prins Charles en Diana vond het auto ongeluk van Diana plaats. Het overlijden van de voormalig prinses sloeg in als een bom.

Benieuwd naar de de stiefzus van Prins Harry en William? Lees dan verder op de volgende pagina

Pagina 1/3