Vrijgezel? Dit is blijkbaar de beste plek om een date te scoren

Het heeft niets te maken met het internet

Wie op zoek is naar de liefde hoeft zich niet meer in te schrijven op een of andere datingsite. Een date scoren schijn je namelijk het beste te doen op deze plek! Wees niet bang: het is een heel normale plek waar je wellicht al regelmatig komt.

De sportschool schijnt de plek te zijn waar je het beste een date kunt scoren. Wie een plaatje aanknoopt met een leuke voorbijganger, heeft hier 97 procent kans op een vervolgpraatje in de vorm van een date. Dit blijkt uit een enquête van EllipticalReviews onder 1000 mensen.

Het kan even eng zijn om iemand aan te spreken in de sportschool, maar wanneer je dit wel doet, schijn je best een hoog slagingspercentage te hebben. Uit het onderzoek van EllepticalReviews blijkt dat 43 procent van de vrouwen en 21 procent van de mannen weleens versierd waren tijdens het sporten. In 97 procent van de gevallen bleek het niet slechts om wat geflirt te gaan, maar kreeg het zelfs een vervolg. Dit vervolg was een date, een avontuurtje en soms zelfs een relatie. In bijna een kwart van de gevallen mondde die sportschoolflirt uit tot een relatie. Een excuus om niet naar de sportschool te gaan, heb je dus niet meer.

Bron: HLN | Beeld: Pixabay