Betekent dit heel goed nieuws voor Tim Douwsma? Wij zijn benieuwd hoe dit afloopt!


Is er dan toch nog hoop tussen Tim Douwsma en Jessie Jazz Vuijk?

Fans van Tim Douwsma en Jessy Jazz Vuijk waren in rep en roer toen ze met de wereld deelden dat ze een punt achter hun relatie hadden gezet. Na een jaar was hun relatie gestrand. Voor velen kwam de breuk als donderslag bij heldere hemel, maar het lijkt erop dat de oude liefde niet roest. Als we Tim mogen geloven gloort er namelijk een sprankje hoop aan de horizon.

In maart gingen de zanger en het model uit elkaar. Hoewel de twee elkaar een tijdje niet spraken, is de radiostilte voorbij. Tim is zelfs zo optimistisch dat hij een hereniging met zijn ex niet uitsluit. “Ik weet niet of we over elkaar heen zijn. Als je toch weer contact met elkaar opneemt en dan dingen uitspreekt… Maar hoe het verder tussen ons verloopt, moeten we eerst samen ontdekken”, vertelt de Nieuwe Tijden-acteur aan weekblad Weekend.

Ook laat de presentator weten dat hij erg blij is dat hij weer contact heeft met de voormalig Miss Nederland. “Ik denk dat we elkaar weer spreken, omdat we samen iets moois hadden en dat Jess dat ook heeft gezien, gedacht en gevoeld.”

Relatie
Vorig jaar augustus werd bekend dat Tim en Jessie een stel waren. De twee waren dolgelukkig met elkaar en Tim was er van overtuigd dat de schone blondine voor hem de ware was. Zo wilde hij graag met haar samenwonen, dat hij er al over na hoe hij het huwelijksaanzoek wilde aanpakken en wist hij zeker dat Jessie zijn toekomstige bruid zou worden.

Lover and best friend ?@timdouwsma #beautifulsunsets #unconditionallove

Een bericht gedeeld door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk) op

Make-over day with my love ?? #wiezijnwij #timmetbruinelokken #love @beaumonde.nl

Een bericht gedeeld door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk) op

? #liefdesslotjes #parijs

Een bericht gedeeld door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk) op

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram Jessie Jazz Vuijk