Kijkers in een deuk door nieuw RTL-programma ‘Beter Laat Dan Nooit’

Beter Laat Dan Nooit valt in de smaak!

Kijkers kunnen geen genoeg krijgen van het nieuwe RTL4-programma ‘Beter Laat Dan Nooit’. In dit programma gaan Willibrord Frequin, Gerard Cox, Peter Faber en Barrie Stevens op een rondreis door Azië. Dit zorgt voor hilarische beelden, omdat de mannen al aardig op leeftijd zijn. In de eerste aflevering belandden de mannen in Tokio en presentatrice Olcay Gulsen gaat met ze mee. 

‘Wat een heerlijke tv!’

Dwangbuis

De mannen gaan vol enthousiasme op reis en alles lijkt ze leuk, maar al snel komen ze erachter dat het als toerist in Japan best lastig kan zijn. Zeker als je de taal niet spreekt. Dit hadden ze niet verwacht en de eerste dijenkletser is geboren: “Joh, alles is in het Japans!” Het gezelschap moet steeds de weg vragen en gelukkig komen ze uiteindelijk toch aan bij hun hotel. Daar wacht de tweede verbazing. Het stel moet slapen in een typisch Japans hotel waar de kamers letterlijk alleen bedoeld zijn om te slapen. Dat gebeurd dan ook op een kleine plek. De kleine vierkante kamertjes vallen alles behalve in de smaak: “Ik had het gevoel dat ik in een soort dwangbuis lag”, klaagt Willibrord de volgende ochtend.

Slechtste dromen

Bij de avonturen in het Japanse hotel blijft het niet. De volgende dag belandden de heren en Olcay in een café dat voorzien is van de meest gekke kleurencombinaties. Daar krijgen ze een flinke portie sushi voorgeschoteld, maar dat zijn de heren niet gewend. Gerard Cox is er ook niet over te spreken en klaagt: “Dat vreet ik in m’n slechtste dromen nog niet.”

Reacties

Al deze klaagzangen van de heren ontgaan de kijkers niet en die liggen keer op keer weer in een deuk. Het regent dan ook reacties op social media. We hebben de leukste voor je verzameld:

De hele aflevering vind je hier.

Lees ook: Bekend warenhuis V&D is vanaf vandaag beschikbaar als online webshop

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Twitter, Beter Laat Dan Nooit | Beeld: Beter Laat Dan Nooit