Betere tijden aangebroken voor Barbie: ‘Ik heb er weer zin in’

Het gaat weer goed met de blondine

Samantha de Jong, beter bekend onder de naam Barbie, heeft er weer zin in. Het jaar begon nogal turbulent voor de blondine, maar na een halfjaartje rust zit ze weer vol positieve energie. En dat uit zich met een rolletje in de nieuwe videoclip van zanger Jeffrey Lake.

‘Ik ben onwijs blij dat ik weer de oude ben.’

Slechte tijden

Barbie zit weer vol nieuwe, positieve energie. Ze geeft wel toe dat het jaar niet goed voor haar begon, maar ze heeft er weer zin in. “De slechte tijden hebben we nu wel een keer gehad’, vertelt ze aan RTL Boulevard. “Ik heb een halfjaartje rust gehad. Het gaat nu allemaal de goede kant op.”

Weer de oude

Samantha vertelt dat ze zich weer helemaal de oude voelt, maar ze is de slechtere tijden nog niet vergeten. “Ik ben echt heel erg depressief geweest. In die tijd zag ik het allemaal gewoon heel anders.” Gelukkig kan de 28-jarige nu weer genieten van het leven. “Nu ik weer de oude ben, ben ik onwijs blij dat ik gewoon weer voor mijn kinderen kan zorgen en lekker van ze kan genieten. En ik zie ook weer dat zij van mij genieten en dat doet me echt gewoon heel erg goed.”

Nieuw leven

De blondine is klaar voor een frisse start. “Ik heb een nieuw huis, ik heb een nieuw leven en ik heb een nieuwe Ken”, grapt ze. Daarmee doelt ze op Jeffrey Lake, in wiens nieuwe clip ze momenteel te zien is. “Maar er is niets tussen ons”, benadrukt ze. Ook Jeffrey vertelt dat ze het gewoon goed kunnen vinden. “Ik was op zoek naar een mooie meid in mijn clip”, vertelt ‘de nieuwe Ken’ aan RTL Boulevard. Een vriendin van Barbie vroeg aan de blondine of zij misschien in de clip wilde spelen en zo gezegd, zo gedaan.

Bekijk hieronder de videoclip.

Lees ook: Barbie door het dolle heen: ‘Ik heb mijn kids terug’

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill RTL Boulevard