Beverlie krijgt metamorfose na loodzware periode: ‘Het is weer tijd om te leven’

Haar schoondochter reageert hartverwarmend op het nieuwe uiterlijk van haar schoonmoeder

Christopher Hopkins, ook wel bekend als de Makeoverguy, doet veel meer dan alleen metamorfose’s geven. Zo geeft de stylist veel vrouwen met zijn transformatie een nieuwe start. Onlangs nam Christopher de 62-jarige Beverlie onder handen. De vrouw heeft een loodzware periode achter de rug en wil zich weer mooi voelen.

Aantrekkelijke vrouw

“Ik voel me 5000 jaar oud”, deelt Beverlie in de metamorfose-video. “Ik was altijd een aantrekkelijke vrouw, welke leeftijd ik ook had, maar dat ben ik niet meer. Ik wil me weer aantrekkelijk voelen voor een 62-jarige.” De vrouw vervolgt dat ze de afgelopen jaren veel heeft meegemaakt. “Ik ben een van mijn zoons verloren. Ik wil niet meer depressief zijn, ik wil weer blij zijn. Diep vanbinnen schuilt er een blij persoon in me”, vervolgt ze. 

Metamorfose

Beverlie heeft ontzettend lange lokken, maar ze besluit het allemaal af te laten knippen. Het haar dat eraf wordt geknipt besluit ze te doneren. Christopher verft de lokken van de vrouw en benadrukt haar mooie gezicht met make-up. “Ik heb het gevoel dat ik 2,5 jaar in een coma lag. Ik zag geen reden meer om te leven. Ik was gewoon oud en dik en mijn leven was niet leuk meer. Dat zie ik vandaag niet meer”, vertelt Beverlie emotioneel als ze zichzelf na de metamorfose ziet. “Ik voel me ook beter. Ik zou er niet beter uit kunnen zien op mijn leeftijd.”

Reactie schoondochter

Beverlie was niet alleen naar Christopher afgereisd. Haar schoondochter hield haar gezelschap. De vrouw had haar schoonmoeder nog niet gezien. Waneer ze Beverlie ziet kan ze niet stoppen met zeggen hoe mooi Beverlie er nu uitziet. De reactie van de schoondochter is hartverwarmend. Bekijk het in de onderstaande video.

Lees ook: Glenna is stomverbaasd hoe jong ze eruitziet na metamorfose

Bron: MakeoverGuy | Beeld: Videostill YouTube