Afgelopen weekend nog een Beverly Hills 90210-acteur overleden

Beverly Hills

Het nieuws werd bekend gemaakt door zijn zoon

Nog geen week na het plotselinge overlijden van acteur Luke Perry, komt er opnieuw verdrietig nieuws over de Beverly Hills 90210-cast. Afgelopen weekend is ook acteur Jed Allen overleden. Hij speelde Rush Sanders in de populaire serie, de vader van Steve Sanders. Jed Allen werd 84 jaar oud.

Jed Allens zoon Rick maakte het verdrietige nieuws bekend via een Facebookbericht.

Groot verlies

“Het spijt me ontzettend om te moeten zeggen dat mijn vader vanavond is overleden”, begint Rick zijn bericht op Facebook. “Hij is in vrede gegaan, omringd door zijn familie en was geliefd door veel mensen.” Ook Ian Ziering, die de rol van Steve Sanders in de serie vertolkte, reageert op het overlijden van zijn televisievader Rush Sanders. “Het is heel verdrietig om te horen dat we weer een 90210-castlid hebben verloren. Ik had het genoegen om van 94 tot 99 met Jed Allen te werken. Hij was een fantastische man om mee te werken, hij zal gemist worden.” Ian plaatste daarbij een foto van hem en Jed tijdens hun 90210-tijd.

Luke Perry

Jad Allen verwierf niet alleen roem door zijn rol in Beverly Hills 90210, maar was ook te zien in de Amerikaanse soaps Days of our lives en Santa Barbara. Jad Allen overleed vlak na zijn 90210-collega Luke Perry. Luke overleed vorige week maandag aan de gevolgen van een beroerte.

Lees ook: Collega’s Luke Perry reageren op plotselinge overlijden van de acteur

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte