Bevestigd: André Hazes maakt comeback bij Holland Zingt Hazes

André Hazes

De zanger zal voor het eerst sinds tijden weer optreden

André Hazes is terug. Vorig jaar kwam zijn documentaire uit en dit jaar zal ook zijn muzikale comeback plaatsvinden bij Holland Zingt Hazes. Dat heeft een woordvoerder van de concertreeks vandaag bevestigd aan Shownieuws

André wel, Roxeanne niet

In de tweede week van maart is het zover: dan zal André Hazes weer zingen op het podium bij Holland Zingt Hazes. De concertreeks vindt plaats van 10 tot en met 18 maart in de Ziggo Dome. Zijn zus, Roxeanne, heeft zich eerder al teruggetrokken en zal niet meer te zien zijn in de show. Eerder deze week maakten fans zich ongerust, omdat de zanger ‘Holland Zingt Hazes’ uit zijn bio op Instagram heeft gehaald. Daarbovenop suggereerde weekblad Privé dat André weigerde om mee te doen.

Eerste optreden

Maar volgens een woordvoerder van Holland Zingt Hazes is er niks waar van die geruchten, en hoeven fans zich geen zorgen te maken. André Hazes zal namelijk gewoon te zien zijn dit jaar. “Hij doet zeker mee”, laten ze weten. Het wordt een bijzonder moment voor de Hazes-telg, want dit wordt zijn eerste optredene sinds september 2021.

Gemengde gevoelens

Eerder vertelde André al eens eerlijk hoe hij terugkijkt op de laatste keer dat hij op de bühne stond. “De laatste live show die ik heb gegeven…”, schreef hij op Instagram bij een filmpje van het bewuste optreden. Daarop zien we een uitverkochte zaal die uit volle borst zijn hit Leef meezingt, terwijl de zanger samen met zijn band op het podium een feestje bouwt. Zelf kijkt hij er echter heel anders naar. “Ik kijk hiernaar met gemengde gevoelens. Ik vond het doodeng om op een podium te staan in deze tijd”, geeft hij toe. “Iets wat langzaam de overhand begon te nemen.”

Inmiddels zijn we maanden verder, en kijkt André er heel anders tegenaan. “Nu kijk ik hiernaar… En ik zie dat ik niets had om mij zorgen over te maken. Dat we gezamenlijk hetzelfde doel hadden. Een avond creëren om nooit te vergeten”, vertelt hij. “En de last die ik op mijn eigen schouders legde… Die was nergens voor nodig. Want ik had jullie. Als het bij mij even minder zou gaan, zouden jullie het van mij overnemen en mij erbovenop helpen”, aldus de zanger.

Lees ook: André Hazes blikt met ‘gemengde gevoelens’ terug op laatste show

Bron: Shownieuws, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress