Bibi Breijman is bevallen van haar eerste kindje!

bibi breijman
Waylon en Bibi verwelkomen hun eerste kindje

De 27-jarige vlogger Bibi Breijman is dit weekend bevallen! Waylon deelde zojuist het heugelijke nieuws op zijn Instagramaccount met een paar prachtige foto’s van hun pasgeboren dochtertje. Op de foto’s zijn Bibi, Waylon en Waylon’s zoon, Dylan, met de kleine meid te zien. Ook onthult het stel in de Instagrampost de naam van hun dochtertje.

‘Onze liefde heeft zich vermenigvuldigd op 24-11-2018 met de geboorte van onze dochter Teddy Bijkerk’, schrijft Waylon bij de foto.

Teddy Bijkerk

Op 24 november kwam het kleine meisje ter wereld. Zij heeft de prachtige naam Teddy gekregen. Voor Bibi is dit haar eerste kindje. Eerder dit jaar onthulde Bibi het nieuws op Instagram dat ze zwanger was. “1 + 1 = ?”, schreef ze destijds bij de foto. Haar vriend Waylon heeft zelf al een 16-jarige zoon uit een eerdere relatie.

Bewogen jaar voor Bibi

Het afgelopen jaar ging niet alles van een leien dakje voor de jonge brunette. Eind vorig jaar werd bekend dat ze kampte met een burn-out. Na enige hersteltijd kwam ze hier gelukkig weer bovenop. Dit alles gebeurde in de tijd dat zanger Waylon in haar leven kwam. Een aantal maanden nadat hun relatie officieel was bevestigd, kondigden de twee in april aan dat Bibi in verwachting was van hun eerste kindje. Tijdens haar zwangerschap is Bibi twee keer opgenomen in het ziekenhuis omdat ze last had van extreme misselijkheid. Gelukkig is de rest van de zwangerschap voorspoedig verlopen en zijn ze nu ouders geworden van een prachtige dochter. We wensen de twee heel veel geluk met hun eerste kindje!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het Lied van de Ooievaar Ratata ! Retteketet ! Welkom kleine nieuwe, je bent er nog maar net. Retteketet !  Ratatata ! Het leven gaat beginnen loop je neus maar achterna. Er wordt van je gehouden, daar kan je van op aan. En er is niemand kwaad op jou, want tja…je hebt nog niks gedaan. Ratata ! Retteketet ! Welkom kleine nieuwe je bent er nog maar net. En ik heb maar 1 advies dus kleine nieuwe opgelet: Da’s Ratata en Retteketet ! ?Harrie Jekkers ? Onze liefde heeft zich vermenigvuldigd op 24-11-2018 met de geboorte van onze dochter Teddy Bijkerk. Wij zijn de aankomende periode moeilijk te bereiken en vragen uw respect (media) Laat ons van dit geluk genieten… Aan alle lieve mensen van het Bronovo ziekenhuis Den Haag, in het bijzonder Nicole, voor hun kunde en liefde! Het was magisch? @bibibreijman Jij bent magie! Ik hou van jou @dylanjonguh Jij bent de liefste grote broer die ze zich kan wensen. We zijn samen nu en dat is wat telt. Ik heb veel meer dan ik ooit had kunnen dromen maar dat mogen ze me allemaal afnemen. Dit is mijn geluk, Ik ben hun en zij zijn mij. Ik ga me uit m’n naad genieten! #TLC #TeddyLovesCompany

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

Lees ook: Even loeren: zo ziet de zoon van Waylon eruit

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram | Beeld: Hollandse Hoogte

Array