Bibi Breijman over vreemdgaan van Waylon: ‘Ik weet dat het een aparte is’

Bibi

Bibi wil de periode achter zich laten

Bibi Breijman heeft een roerige periode achter de rug. De geboorte van zoontje Chester had een groot feest moeten zijn voor de momfluencer, maar in plaats daarvan werd de kraamperiode verstoord door manlief Waylon, die vreemdgegaan bleek te zijn. Bibi vertelt in een video op YouTube over de heftige reacties die haar gezin na deze onthullingen kreeg.

Reacties

Bibi en Waylon leerden elkaar kennen bij de opnames van het programma It Takes Two. Ze zijn sinds 2017 samen en hebben twee kinderen: zoontje Chester en dochtertje Teddy Toen het nieuws over Waylons overspel naar buiten kwam. Kort daarna bekende Waylon dat hij Bibi inderdaad niet goed had behandeld. Vervolgens hoorden we dat ze het samen gingen oplossen, en dat was dat. Inmiddels heeft Bibi in een YouTube-video verder gereageerd. Zo vertelt ze onder meer over de vele reacties die ze heeft gehad.

“Ik vind het zo lief van die vrouwen dat ze dit met mij wilden delen. Het is iets wat zo vaak voorkomt, maar er hangt zo’n taboe en zo’n schaamte op als je kiest voor je gezin. Ik heb zo veel gelezen dat je alleen sterk bent als je wegrent van de situatie en voor jezelf kiest.”

“Maar voor jezelf kiezen houdt toch veel meer in dan met je kinderen gaan rennen? Ik vind het zo oneerlijk en niet passen bij deze tijd. Waarom is het een taboe? Dat snap ik gewoon niet. Daar kan ik heel erg boos om worden. En ik ben ook heel erg boos op m’n vent”, aldus Breijman.

Kritiek

Naas positieve reacties kwamen er ook veel negatieve reacties, iets wat Bibi oneerlijk vindt. Zo plaatste ze lelijke foto’s van Waylon op Instagram om hem voor het blok te zetten en dat vonden sommigen maar raar. “Het is toch goed als ik me na twee dagen goed voel bij het plaatsen van kutfoto’s van Willem (de echte naam van Waylon, red.)? Ik voelde me daar op dat moment even goed bij.”

Momenteel is Bibi klaar om deze periode achter zich te laten en vooruit te kijken. “Ik heb zelf voor deze man gekozen. Ik weet dat het een aparte is, dat is gewoon zo. Ik heb voor deze man gekozen als de vader van mijn kinderen en daar sta ik nog steeds heel erg achter. Het is aan niemand om hem te veroordelen, behalve mij, want hij heeft mij dit geflikt.”

Lees ook: Waylon reageert voor het eerst op gezinssituatie na relatieperikelen

Bron: Nu.nl | Beeld: Brunopress