Bibi Breijman al twee keer opgenomen in het ziekenhuis door zwangerschap

Zwangere Bibi Breijman moest naar het ziekenhuis

Het is geen aangename zwangerschap voor Bibi Breijman blijkt uit een interview met RTL Boulevard. Ze is al twee keer in het ziekenhuis opgenomen voor haar zwangerschapskwaaltjes. Daardoor moest ze misschien ook het songfestival in Lissabon, waar vriend Waylon aan deelneemt, missen.

Bibi heeft last van misselijkheid.

Zwangerschapskwaaltjes

Bibi liet al eerder weten dat ze last had van misselijkheid. Ze dacht ‘het hoort er gewoon bij’, maar moest opgenomen worden omdat ze geen eten meer binnen kon houden. Gelukkig kan ze er nog wel grapjes over maken. ‘Het is nu al een kleine etterbak. Hij krijgt dadelijk meteen straf als-ie eruit komt,’ zegt ze lachend.

Waylon

Gelukkig heeft Bibi veel steun aan haar vriend Waylon, ook al is hij druk aan het oefenen in Lissabon om deel te nemen aan de halve finale van het Songfestival aankomende donderdag. ‘Hij is superlief en zorgzaam en heel bezorgd. Ik ben best wel terughoudend in de dokter bellen en dat soort dingen. Hij zei: ‘we gaan gewoon bellen’, en zie je wel, werd ik dus opgenomen. Als ik hem niet had was ik veel te lang doorgelopen met m’n klachten.’ Gelukkig weet Waylon van aanpakken en stuurt hij Bibi naar de dokter.

Songfestival

Misselijk of niet, Bibi weet zeker dat ze donderdag in het publiek zit bij het Songfestival. Ze wil het optreden van Waylon voor geen goud missen. Bibi is momenteel al in Lissabon om haar vriend aan te moedigen.

Bekijk het fragment hier:

Lees ook: Even loeren: zo ziet de zoon van Waylon eruit

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Flair, RTL | Beeld: Videostill