Bibian Mentel geëmotioneerd door groot succes bij Dancing with the Stars

In haar rolstoel verraste ze het publiek en de jury met een prachtige wals

Vorige week na de eerste aflevering van Dancing with the Stars hield de 46-jarige Bibian Mentel het niet droog. Aan De Telegraaf vertelt de snowboardkampioene dat haar zoon Julian haar tot tranen roerde.

Julian sloeg zijn armen om zijn moeder en zei hoe trots hij op haar was.

‘Zaal vol warmte en liefde’

“Stond ik na te praten met Chantal, sloeg hij ineens zijn armen om me heen en zei hij dat hij zo trots op me was”, vertelt Bibian Mentel in een interview met de krant. “Zestien jaar! Mooie jongen, ik ben stapelgek op ‘m. Aan het einde van de dans was ik zelf ook geëmotioneerd, omdat ik die zaal vol warmte en liefde voelde. En omdat het me gelukt was.”

Rolstoelwals

Niet alleen Bibian Mentel zelf, maar ook de jury, presentatrice Chantal en de kijkers waren in tranen door Bibian en haar rolstoelwals. Enkele weken voor haar avontuur bij Dancing with the Stars ging Bibian onder het mes nadat er voor de elfde keer kanker bij haar was ontdekt. Voor de zomer ging de ex-snowboardster ook al onder het mes, waardoor ze niet meer kon lopen en in een rolstoel terecht kwam. Ondanks alle tegenslagen blijft de brunette vol levenskracht. “Wie zegt dat ik er over twintig jaar niet meer ben?”

Bekijk hier het fragment van haar prachtige optreden:

Lees ook: Dubbel geluk: Sanne Vogel in verwachting van een jongen én een meisje

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill RTL XL