Big Brother-Charlotte over Jolien: ‘Ze heeft me echt pijn gedaan’

Charlotte

‘Er zijn veel dingen gezegd’, aldus Charlotte

De Big Brother-finale is voorbij en de deelnemers hebben hun oude leven weer opgepakt. Er zijn vriendschappen opgebouwd en vijanden gemaakt, maar er is vooral veel onenigheid onderling ontstaan. Zo ook tussen Charlotte en Jolien, die in het huis beste vriendinnen waren. Tijdens de finale konden we allemaal de spanning door het beeldscherm heen voelen, maar wat vonden Charlotte en Linsey eigenlijk van de finale? 

Wrijving

YouTuber Nick Eshuis heeft deze week Big Brother-deelnemers én vriendinnen Charlotte en Linsey uitgenodigd om hen de vragen van het lijf te stellen. Zo praten ze onder andere over hun tijd in het huis, hun exits, maar vooral over de onderlinge wrijving tussen een aantal deelnemers voor én na het programma.

Jolien

Omdat Charlotte en Linsey net voor de finale het huis verlieten, hebben zij nog niet de tijd gehad om de afleveringen terug te kijken. Zo weten ze daarom ook niet dat er flink over ze werd gepraat in het huis door vijanden én vrienden. Inmiddels zijn ze ingelicht van de roddels en praatjes van de anderen, en met name Charlotte is er niet over te spreken. Zo kwam er tijdens de finale al naar voren dat ze boos is op Jolien. In de video geeft ze daar meer duidelijkheid over.

“Ik heb het heel heel moeilijk met Jolien”, geeft Charlotte toe. “Dat was een vriendin. Ze heeft me echt pijn gedaan.” Ook weet Charlotte niet of het nog goed komt tussen hen. “Ik heb alle respect voor Jolien”, laat ze weten. “Maar ik heb gezegd in de slaapkamer: ‘Iemand die in het huis zo is, is in het echte leven ook zo denk ik’. Maar mijn moeder heeft wel met Jolien gesproken.” Ze vertelt dat Jolien naar de moeder van Charlotte is toegegaan en dat zij met de vriend van Jolien heeft gesproken. “Ik heb haar familie nog gezien, en dat zijn zulke lieve mensen. Ze zijn gewoon verdrietig, maar telkens als ik denk: ‘Oké, misschien neem ik de stap om contact op te nemen met Jolien’, dan krijg ik een nieuwe video opgestuurd. En dan heb ik zoiets van: ‘Holy shit, het stopt niet’.”

Persoonlijk

Toch probeert Nick het een beetje op te nemen voor Jolien. “Ik denk echt niet dat Jolien het zo naar jou bedoelde”, stelt Nick. “Maar er zijn veel dingen gezegd”, reageert Charlotte daarop. “Ik vat het persoonlijk op omdat het persoonlijk is. Want als ze dingen had gezegd over het spel, is dat oké. Maar als ze begint over mijn vader (…) en persoonlijke dingen, ze kwetst me over m’n uiterlijk, m’n innerlijk.” Gaat het ooit nog goed komen tussen de twee?

Lees ook: Jeffrey hakt Een Jaar Van Je Leven-knoop door

Bron: YouTube Nick Eshuis | Beeld: Videostill