Déze Big Brother-deelnemer stapt in het huwelijksbootje

Big Brother

Het stel deelt prachtige kiekjes van het aanzoek

Heugelijk nieuws voor Big Brother-deelneemster Nouchine. Ze deed in 2021 mee aan het populaire televisieprogramma, en was destijds al samen met haar vriend Dago. Het stel is nog steeds ontzettend gelukkig met elkaar en stappen nu zelfs in het huwelijksbootje! 

Big Brother

Herinner je je Nouchine nog? In 2021 was ze te zien in Big Brother. Destijds was ze al samen met haar vriend Dago. Hij vond het echter ‘bij vlagen erg lastig’ dat zijn vriendin zo lang weg was. Dat ze terugkeerde als bekend gezicht, vond Dago ook een dingetje. Dit kleine obstakel hebben de twee echter gewoon doorstaan en inmiddels is hun relatie sterker dan ooit. Het gaat zelfs zo goed, dat ze nu gaan trouwen.

Op één knie

Op Instagram delen de twee een aantal kiekjes van het moment dat Dago op één knie ging voor zijn grote liefde. En natuurlijk zij de Big Brother-ster volmondig ‘ja’. Het geluk spat ervan af! “6 juni 2023. Soulmates voor altijd”, luidt het bijschrijft. Wij wensen de twee heel veel geluk!

De tijd vliegt

Nouchine heeft het gevoel dat de tijd vliegt sinds haar deelname aan Big Brother, zo vertelde ze begin dit jaar aan Love Reality. “Ik denk ineens: Nee, binnenkort ben ik vijftig en het moet nu allemaal gebeuren. Ik moet nu genieten, ik moet nu iets doen. Het gaat echt heel snel na zo’n avontuur. Er komt zoveel op je pad en je weet niet hoe en je weet niet wat en ineens is het volgend jaar. Dat is wel iets wat veranderd is in mijn leven, het gaat allemaal zo snel.”

Lees ook: Big Brother-kandidaten Chiara en Michelangelo geven duidelijkheid over ‘relatie’

Bron: Love Reality | Beeld: Big Brother, Instagram @nouchine_broodhaers