Een van de meest bijzondere audities die je ooit zult zien! Deze dove zangeres blaast de jury omver!

Wat een inspirerend verhaal!

We hebben al veel bijzondere audities gezien tijdens diverse talentenjachten. Zo wist de 12-jarige Darci de harten van de jury te veroveren met haar buikspreekpop, maar deze auditie liet ons tranen met tuiten huilen.

Doof
Mandy Harvey heeft een van de meest inspirerende verhalen die we ooit hebben gehoord. Vanaf haar vierde was ze continu aan het zingen, maar ze gaf haar grote droom om zangeres te worden op toen ze op haar achttiende door een oorziekte doof werd. Hoewel Mandy een moeilijke tijd doormaakte, besloot ze om hierna niet langer bij de pakken neer te zitten. Ze leerde zichzelf weer zingen door gebruik te maken van het zogenoemde spiergeheugen en door de vibratie van de muziek op de vloer met haar voeten te voelen.

America’s Got Talent
Het harde werken van Mandy werd beloond toen ze auditie deed voor het populaire programma America’s Got Talent. Ze bracht een prachtig zelfgeschreven nummer ten gehore en roerde de jury hiermee tot tranen. De jury was zelf zo onder de indruk van de auditie dat ze Mandy rechtstreeks naar de liveshows stuurden! Simon Cowell noemde de auditie zelf “een van de meest geweldige dingen die hij ooit heeft gezien en gehoord.”

Bekijk de bijzondere auditie hieronder!

Bron: America’s Got Talent | Beeld: videostill