Bilal Wahib weer op het podium na veelbesproken incident

De zanger stond in Paradiso te swingen op zijn grootste hit

Het lijkt erop dat Bilal Wahib (22) deze zomer weer op het podium te zien is. Hij kwam in maart veel in het nieuws door een incident waarna hij ook vier maanden radiostilte hield. Als we nieuwe videobeelden moeten geloven, dan is die pauze nu voorbij. 

Droom in duigen

De zanger raakte afgelopen maart in opspraak nadat hij via een livesessie op Instagram een minderjarige fan vroeg om zijn geslachtsdeel te laten zien, in ruil voor geld. Na het incident wilden werkgevers niet meer met hem werken en werd zijn muziek niet meer op de radio gedraaid. Bilal, die net met zijn carrière begonnen was en al een paar hits en grote acteerklussen op zijn naam had staan, zag zijn droom hierdoor in duigen vallen.

In zijn element

Tijdens een optreden van Kris Kross Amsterdam in Paradiso zong de zanger voor het eerst sinds de radiostilte zijn hit Tigers. Of dit een spontane actie of gepland optreden was, is niet bekend. De zanger leek op het podium helemaal in zijn element en geeft na afloop een dikke knuffel aan Kris Kross-lid Sander Huisman. Betekent dit dat Bilal voortaan weer op het podium te zien is? Bekijk de video hier.

Radiostilte

Bilal schoof vorige week aan bij Op1 om zijn verhaal te doen. Hiermee verbrak hij de radiostilte van vier maanden. In de uitzending vertelde hij dat hij niet door had dat hij fout zat, tot het te laat was. “Ik heb het zelf verpest en daar heb ik nachtenlang van wakker gelegen.”

Lees ook: Frans Duijts over gekke dingen die hij ’s nachts meemaakt: ‘Heb je even?’

Bron: RTL Nieuws 1, 2 | Beeld: Brunopress