Bizar gerucht: Peter Gillis mogelijk aangehouden na mishandeling Nicol

Peter Gillis

Bronnen beweren dat Peter vastzat, maar de familie zelf ontkent

Zojuist is bekend geworden dat Peter Gillis, bekend van zijn vakantieparken en de serie Massa is Kassa, aangehouden zou zijn vanwege het mishandelen van zijn vriendin Nicol. Volgens bronnen heeft de 60-jarige vakantieparkenmagnaat een nacht in de cel doorgebracht. Zelf ontkennen Peter en Nicol alle geruchten, en halen zij hard uit naar de verhalen.

Peter Gillis vast

Het verhaal gaat dat Peter Gillis onlangs een nacht in de cel heeft doorgebracht nadat hij zijn vriendin Nicol zou hebben mishandeld. Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie kan bevestigen dat er recentelijk een man van 60 jaar is aangehouden voor mishandeling in Ommel, maar noemt verder geen namen. “De verdachte heeft korte tijd vastgezeten”, deelde de woordvoerder.

Er is nog veel onduidelijk over de zaak, maar RTL Boulevard stelt dat zij van ‘bronnen’ al bevestiging hebben. Dit kwam na ‘berichtgeving’ van Shownieuws. Die site trok kort na publicatie hun artikel terug. Inmiddels staat het nieuws wel weer op de site, met daarbij de uitleg dat ‘reacties van alle betrokkenen’ nog ontbraken. Hierom was het artikel ‘voor de zorgvuldigheid tijdelijk offline gehaald’.

Mei

Het is al even geleden dat dit voorval plaatsgevonden zou hebben. Zo deelt de woordvoerder van het OM dat dit incident plaatsvond op 29 mei. “Verdachte heeft toen een nacht in de cel gezeten.” Ook deelt het Openbaar Ministerie dat het slachtoffer een vrouw zou zijn. Maar wat er precies is gebeurd? Daar wordt niks over bekendgemaakt. “Over de wijze van mishandeling kunnen we niks zeggen, dat lichten we toe op de zitting”, deelt het OM hierover mee. Die zitting vindt volgende maand plaats, op 12 augustus, maar of de familie Gillis daar daadwerkelijk bij betrokken blijkt? Dat valt nog te zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicol Kremers (@kremersnicol)

Ontkenning

Via Instagram hebben zowel Peter als Nicol namelijk al gedeeld dat er van dit hele verhaal niets zou kloppen. “Code Rood: deze berichtgeving is onzin en niet waar. Wij zullen verder niet reageren op deze berichtgeving”, liet Nicol weten met een duidelijke afbeelding. “Vandaag weer een heleboel media-aandacht over de verhalen over ons!”, schreef ze hierbij. Peter deelde dezelfde afbeelding, met hierbij het onderschrift: “Momenteel is er weer veel media-aandacht over ons. Daar kunnen we duidelijk over zijn…er klopt helemaal niets van. Code Rood dus!”

Advocaat Ton van de Biezenbos laat aan het AD weten dat hij ‘ontkent noch bevestigt’.

Lees ook: Goed nieuws: Peter Gillis kondigt nieuw seizoen aan

Bron: RTL Boulevard, AD.nl | Beeld: Brunopress