Bizar wat Jan Smit nu heeft meegemaakt: student leegt darmen voor zijn garage

Jan Smit betrapte de student terwijl deze een grote boodschap achterliet

Jan Smit maakte gisteren iets mee dat hij niet snel meer zal vergeten. Toen Jan buiten een kijkje nam, zag hij een onbekende mannelijke student gehurkt voor zijn garage staan die net zijn darmen had geleegd. Ja, je leest het goed: een student stond te poepen voor de garage van Jan Smit. De zanger kon de -waarschijnlijk- ontgroeningsopdracht niet bepaald waarderen en plaatste een filmpje op Instagram. 

Op het filmpje heeft de jongen duidelijk net zijn behoefte gedaan en veegt hij nog snel zijn achterste af. Als hij merkt dat hij op de gevoelige plaat wordt vastgelegd, trekt hij een sprintje de hoek om. “Hé mafkees!” roept de maker van de video hem na. “Ik draag alle alle studentenverenigingen een warm hart toe, maar deze jongeman heeft zojuist -terwijl mijn kinderen in de tuin aan het spelen waren- zijn darmen geleegd voor mijn garage…” schrijft Smit bij de video. “Ik hoop dat hij ontzettend trots is op zijn bijzonder stoere actie!”

Mensen reageren geschokt op de video: “Bah”, “Echt triest…. bah vieze vent!!” en ”Zou alsnog geweigerd moeten worden voor de studie….als je niet intelligenter bent dan dit is de studie bij voorbaat kansloos.” Wij staan ook behoorlijk te kijken van deze bizarre actie en we hopen dat de student dit voortaan wel uit z’n hoofd laat.

Dit bericht nog een keer lezen? Pin hem dan op Pinterest

Bron: AD | Beeld Instagram