Bizar: muis verstoort uitzending De Oranjezomer

De Oranjezomer

Als de kat van huis is dan dansen de muizen op tafel…

De uitzending van De Oranjezomer van gisteravond verliep niet geheel volgens plan. Plotseling verscheen er een muis in de studio van De Oranjezomer, waardoor er wat rumoer ontstond in het publiek.

Muis gespot bij Oranjezomer

Presentatrice Hélène Hendriks besloot om het gesprekje dat op dat moment gaande was, even te onderbreken. “Ik ga je even onderbreken want er gebeurt daar iets”, aldus de presentatrice. Aan tafel zaten onder andere voormalig turnster Suzanne Harmes en Johan Derksen. Suzanne meende de muis gezien te hebben. “Ja, er liep daar een muis”, zei Suzanne.

Vangen

De camera’s gingen daarna druk op zoek naar het kleine beestje, maar zonder succes. “Die vangen we dadelijk wel”, stelde Hélène – die overigens tijdelijk De Oranjezomer presenteert als vervanger van Wilfred Genee. Afgelopen week verbrak Hélène meerdere kijkcijferrecords. Hélène vroeg het publiek nog of zij bang waren voor muizen. “Anders doe je de voetjes maar omhoog hoor, geeft helemaal niks”, aldus Hélène.

Bekijk hieronder de beelden.

Wilfred Genee

Gisteren werd bekend dat de vader van Wilfred Genee op tragische wijze om het leven is gekomen. De presentator was net aan zijn vakantie begonnen en het is dan ook nog niet duidelijk wanneer hij weer terugkeert in de talkshow. Zijn vader overleed aan een hartinfarct, toen hij dacht dat zijn vrouw was overleden na een val van de trap.

Lees ook: Vader Wilfred Genee overleden na tragische gebeurtenis

Bron: RTL Boulevard | Beeld: YouTube, De Oranjezomer @SBS