Bizar: nieuw dieptepunt voor Samantha ‘Barbie’ van der Plas, is dit haar nieuwe carrière?!

Samantha start bizarre actie

Samantha van der Plas, beter bekend als Barbie, is een nieuwe weg ingeslagen wat haar carrière betreft. Na een turbulente tijd te hebben meegemaakt heeft ze beslissing gemaakt om op de KamaSutrA Beurs verschijnen. Op deze beurs kunnen mensen tegen betaling de voorgevel van de realityster aanraken.

De opbrengst van de actie gaat naar een goed doel.

Goed doel
Samantha van der Plas stelt haar voorgevel beschikbaar voor het goede doel. De betaling die zij ontvangt van de mensen die haar willen aanraken gaat naar een goed doel. Voor welk goede doel de realityster geld inzamelt is nog niet bekend. Zelf is ze van mening dat haar actie veel mensen (met name mannen) zal aantrekken: “Het voelen van borsten na een cosmetische ingreep is een droom van heel veel mannen,” vertelt ze in een gesprek met Shownieuws.

Cosmetische ingreep
En wie kan de droom van deze mannen beter laten uitkomen dan Barbie? De blondine is maar liefst vier keer onder het mes geweest om haar voorgevel te laten vergroten tot cupmaat 75F/H. Golden de eerste drie operaties voornamelijk als vergroting, bij de laatste operatie werden haar borsten dichter bij elkaar en een beetje omhoog geplaatst. Op het resultaat is ze erg trots en ze vindt het dan ook niet erg dat vele mannen het zullen aanraken: “Het is supermooi geworden.”

Sporty spice Je moet zelf die slingers ophange toch ?

Een bericht gedeeld door Samantha (@samanthaenfriends) op

Dit bericht nog een keer lezen? Pin hem op Pinterest

Bron: Metro | Beeld: Instagram