Bn’ ers geschokt door John Wijdenbosch’ dood: ‘Ik kan het gewoon niet bevatten… Rust in vreugde bro!’

Veel bekende Nederlanders leerden acteur John Wijdenbosch (44) kennen op de set van Costa! en Fort Alpha

Gisteren kwam het tragische nieuws naar voren dat acteur John Wijdenbosch is verongelukt tijdens een noodlottig auto-ongeluk. Hij zat samen met zijn vrouw en vierjarige dochtertje in de auto, ook zij overleefden de tragedie niet. Op social media reageren bekende Nederlanders geschokt. 

De schok in de showbizzwereld is groot. Veel acteurs en actrices rouwen om de dood van hun vriend en zijn gezin. Zo uit onder anderen actrice Tatum Dagelet haar verdriet op social media en betuigen Katja Schuurman en Winston Post steun aan de familie en naasten van John.

Dat je deze dag mooi begint en tegen je lief zegt dat je zo happy bent omdat alles zo lekker gaat. En dan komt opeens het nieuws binnen dat John Wijdenbosch vanmorgen is overleden aan de gevolgen van een auto-ongeluk. Samen met zijn vrouw en kindje. Hoe wreed is het leven. Ik ben er kapot van. Sinds 1996 was John een rode draad in mijn carrière. Fort Alpha, Costa, videoclips met zijn band, plaatjes maken en zoveel andere projecten. Heb zelfs nog op een blauwe maandag zijn management gedaan. Dat laatste was omdat we vrienden waren. En John was een loyale vriend. En een lieve die er niet voor schuwde om je de waarheid te vertellen. Alleen maar fijne herinneringen. Daarnaast was hij een groot talent en een feest om mee te werken. Je zette de camera aan het het kwam goed. Altijd. Je hebt soms mensen die je ontmoet waarvan meteen weet dat jullie goed zijn. John zat bij mij in die categorie. Vanaf dat we elkaar in de zomer van 1996 ontmoette tijdens de repetities van Fort Alpha. We waren altijd goed, ook al had je elkaar een tijdje niet gezien, want we wisten dat we elkaar toch altijd weer zouden zien. Kan nog ff niet bevatten dat het nooit meer zo zal zijn. Dag lieve vriend, ik ga je missen. De tranen zijn aan ons. #johnwijdenbosch #RIP #lievevriend #fortalpha #costa #hometeam

Een bericht gedeeld door Sidney Brandeis (@sidhappens020) op

Bron: Instagram, Twitter, Facebook. Beeld: Instagram Tatum Dagelet