Boer Geert reageert nog steeds op in 2014 ontvangen brieven van briefschrijfsters

De boer heeft zijn zoektocht naar de liefde nog niet opgegeven

Wie wat bewaart, heeft wat. Dat is wat boer Geert moet hebben gedacht. De spraakmakende Boer zoekt Vrouw-kandidaat heeft nog altijd een paar brieven van briefschrijfster op zak. Zo nu en dan trekt hij de stoute schoenen aan en klimt hij in zijn pen. Alles voor de liefde.

Bewaarde brieven

Geert zag na zijn deelname aan het Boer zoekt Vrouw seizoen 2014/2015 een aantal van zijn relaties strandden. De boer zit echter niet bij de pakken neer. Hij geeft zijn zoektocht naar de liefde niet zomaar op. Sterker nog, hij heeft nog altijd wat brieven van briefschrijfster over. “Ik heb al heel wat brieven weggegooid waarvan ik dacht: Dat wordt toch niks”, vertelt Geert aan RTL Boulevard.

Stapeltje

Toch heeft hij nog een paar brieven bewaard van schrijfsters die hij interessant vond. “Maar ik had nog wat brieven liggen. Dus ik dacht: ik doe eens een belletje.” Geert benadrukt overigens dat het niet veel brieven zijn. “Het is niet zo’n stapel, hoor. Ik denk nog vijf of zes.”

Reageren

Geert lijkt open te staan voor de liefde, maar het is niet zijn voornaamste doel. “Ik heb gewoon geschreven om een praatje te maken”, aldus de boer. “Zo van: ‘Je hebt me geschreven, hoe is het?’, of ‘Leuk dat je belt’.”

Lees ook: Dit zijn de tien boeren uit het gloednieuwe seizoen Boer Zoekt Vrouw

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: KRO NCRV, Hans-Peter van Velthoven