Boer Geert Jan weer vrijgezel: ‘Ik ben er erg verdrietig van’

Geert-jan-relatiebreuk

De boer zit weer alleen op de bank

Het zit Boer Geert Jan niet mee. Liet hij onlangs nog weten ontzettend gelukkig te zijn in de liefde, is die relatie nu ook voorbij. En daar heeft de bekende boer van Boer zoekt Vrouw veel verdriet van, laat hij weten aan Story

Over en uit

“Mijn relatie is helaas voorbij”, vertelt Boer Geert Jan. “Op dit moment lukt het tussen ons niet. Dat heeft ook te maken met dingen uit haar verleden die voor haar nog spelen. Wellicht dat het met de tijd nog anders wordt, dat gaan we zien. Het ligt allemaal erg gevoelig, ik ben er echt verdrietig van.” We hopen dat hij snel weer gelukkig is in de liefde!’

Jacqueline

Het Boer zoekt Vrouw-avontuur van de boer ging ook niet over rozen. Tijdens het programma koos hij voor Karine en stuurde Jacqueline naar huis. Ondertussen hield hij alleen nog steeds contact met Jacqueline. Toen Karine dit ontdekte, heeft ze hem verlaten. Geert Jan begon daarna een romance met Jacqueline. Hier zijn alleen bijzondere dingen voorgevallen.

Voor schut

“Weinig mensen weten dat wij elkaar daarna alsnog vonden en elkaar vier maanden lang hebben opgezocht. Dan spraken we af in hotels, vermomd met hoeden en zonnebrillen”, deelt Jacqueline in een interview met Margriet. Tijdens de afsluitende BzV-aflevering sprak Geert Jan alleen geen woord over hun relatie. “Wij hadden een relatie toen hij in zijn eentje bij Yvon Jaspers op de bank zat voor de terugblik. Dat hij op dit moment niet naar buiten trad over ons was voor mij een breekpunt. Dat vond ik ook naar mijn kinderen en vrienden toe niet leuk: hij zette mij voor schut.”

Geen contact

Geert Jan kan zich echter niet vinden in het verhaal van Jacqueline en zegt dat dit nooit is voorgevallen. “Ik heb geen hoeden, pruiken, snorren of wat voor gekkigheid dan ook. Ik heb ook helemaal niet met haar in hotels afgesproken. Dat is slechts één keer voorgekomen. Dat was op haar verjaardag, toen was er ook gewoon een derde persoon bij, daar was echt niets spannends aan. Ik begrijp ook echt niet waarom ze het nodig vindt om dit allemaal te zeggen.” Of de boer daarna nog contact heeft gehad met Jacqueline? “Nee, ik heb haar hier niet meer over gesproken. En dat hoeft ook niet van mij.”

Lees ook: Illusionist Hans Klok is verloofd na spontaan aanzoek

Bron: Story | Beeld: Boer zoekt Vrouw, Linelle Deunk

Array