Boer Jan vertelt over ontmoeting tussen Nienke en zijn kinderen

Nienke en boer Jan

“Van de drie dames die kwamen logeren, hoopten mijn kinderen allemaal dat het Nienke zou worden”, aldus Jan

Over het feit dat hij kinderen heeft, maakte de 36-jarige boer Jan nooit een geheim. Wel hield hij zijn kinderen buiten de opnames van Boer zoekt Vrouw. Een ontmoeting tussen zijn kinderen met zijn nieuwe vlam Nienke bleef voor het oog van de camera dan ook uit, maar die vond wel degelijk plaats.

De ontmoeting

“Nienke en mijn kinderen hebben al kennisgemaakt”, vertelt Jan in een interview op KRO NCRV. “Dat was hartstikke leuk. Ze waren hartstikke blij. Ze lieten Nienke allemaal hun kamer zien en gingen met z’n allen de dieren voeren. Dat soort dingen. Ze vinden Nienke allemaal heel erg lief.”

Ook voor de kinderen een verrassing

Samen met zijn kinderen bekeek Jan eerst alle uitzendingen voordat hij hen voorstelde aan Nienke. Net als voor alle andere kijkers, was het voor zijn kinderen ook nog een verrassing wie Jan zou kiezen. “Ik heb ze niet verteld hoe het zou aflopen”, vertelt Jan. “Ze vonden het spannend en hartstikke leuk om te zien. Van de drie dames die kwamen logeren, hoopten ze allemaal dat het Nienke zou worden. Dus dat kwam mooi uit.”

Lees ook: Yvon brengt voormalig Boer zoekt Vrouw-deelnemers bezoekje in special

Bron: KRO NCRV | Beeld: KRO NCRV, Linelle Deunk

Array