Nooo! Boer Jan en Nienke hebben besloten uit elkaar te gaan

Nienke wil graag nog kinderen, Jan niet meer

Slecht nieuws alom! Boer Jan en Nienke uit het laatste seizoen van Boer zoekt Vrouw hebben besloten uit elkaar te gaan. Zelfs een weekendje Vlieland kon de relatie niet meer redden. “We hebben andere ideeën over de toekomst”, aldus boer Jan. 

Kinderwens

De twee gaan, zo lijkt het, vriendschappelijk uit elkaar. Boer Jan vertelt aan KRO-NCRV: “Nienke wil graag stappen zetten. Zij heeft nog een kinderwens. Ik merk dat ik daar terughoudender in ben.” Jan heeft zelf al vier kinderen, drie jongens en een meisje, uit zijn eerdere huwelijk. “Ik gun dit Nienke heel erg, en daarom denk ik dat het beter is om uit elkaar te gaan.”

Stroever

Daar is Nienke het mee eens. “Ik ben dol op Jan, zijn kinderen en de boerderij”, zegt zij. “Maar de laatste weken liep het allemaal wat stroever. Ik hoopte dat een weekendje weg ons dichter bij elkaar zou brengen. Maar na dit weekend kwamen we allebei tot de conclusie dat het niet gaat werken.”

Met liefde

Boer Jan was eerder tien jaar getrouwd met de moeder van zijn vier kinderen. Drie jaar geleden besloten zij te scheiden. Jan geeft aan Nienke dankbaar te zijn dat zij liefde terugbracht in zijn leven. “We gaan met liefde uit elkaar”, voegt Nienke daar aan toe.

Lees ook: Kijkers Boer zoekt Vrouw raken niet uitgepraat over boer Willem

Bron: Algemeen Dagblad | Beeld: KRO-NCRV, fotograaf: Linelle Deunk