Boer Marnix is gespot met deze ‘Boer Zoekt Vrouw’-deelneemster

Boer Marnix is gisteravond gespot op de paardenmarkt in Drenthe

Eén van de vijf deelnemende boeren van het nieuwe seizoen ‘Boer Zoekt Vrouw’, boer Marnix (40), is gisteravond gespot op de paardenmarkt in Drenthe. De Noord-Hollandse paardenfokker werd op de plaatselijke markt in Tynaarlo (Drenthe) gespot met een bekend uitziende blonde vrouw. Wie de dame in kwestie is, is tot nu toe nog niet bekend, maar velen lijken haar toch te herkennen als deze kandidate.

Fans van het tv-programma zijn ervan overtuigd dat het om de blonde Willemijn gaat.

Logeerweek

In de populaire datingshow is op dit moment in de uitzendingen te zien dat boer Marnix in de zogenoemde logeerweek zit. Inmiddels zitten de opnames van het programma er al lang op en heeft hij in werkelijkheid hoogstwaarschijnlijk zijn keuze al gemaakt. De nuchtere paardenfokker is mogelijk als een blok gevallen voor de charmes van Willemijn, Janneke of Bertine.

Zuidlaardermarkt

De Zuidlaardermarkt, een van de grootste paardenmarkten van Europa, werd gisterochtend in alle vroegte bezocht door boer Marnix. De gemeente Tynaarlo laat weten dat Marnix ‘al zeker 20 jaar’ een vaste bezoeker is van de paardenmarkt. “Hij komt naar de paarden kijken en een lekker bakkie koffie scoren”, zo schrijft de gemeente op Facebook. In de bijgevoegde foto is te zien dat de boer lachend in gesprek is met een blonde vrouw. Fans zijn overtuigd dat de haarkleur en het postuur overeenkomen met die van deelneemster Willemijn. Zelf heeft de blondine in het programma aangegeven boerin te willen worden, dus de mogelijkheid bestaat dat het om haar gaat.

Boer Marnix

Aankomende zondag zal de Boer Zoekt Vrouw-kijker erachter komen welke van de drie logees Marnix naar huis zal sturen. De nuchtere boer gaf in de afgelopen aflevering aan dat het ‘Boer Zoekt Vrouw’-avontuur hem ietwat lastig valt. “Het is beregezellig, maar het gevoel van binnen bij mij… Welke pakt die drempel weg? Het zit nu in mijn hoofd ‘en dit, en dat, maar zus, zo…’ Alle drie de vrouwen zijn totaal anders. En dan twijfel ik. Welke zou degene zijn waar ik het fijnst oud samen mee zou kunnen worden? Ik ben niet in mijn hum. We hebben het hartstikke leuk, maar het is ook wel een beetje een kwelling”, bekende hij voor de camera.

Wat denk jij? Zal het in deze foto echt om de blonde Willemijn gaan of zitten de fans er toch naast? Laat het ons weten in de reacties op Facebook!

Lees ook: Grauwe schildwants in en rondom het huis? ‘Sla hem niet dood!’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: KRO-NCRV beeldbank, Fotograaf: Linelle Deunk