Boer Olke vindt opnieuw de liefde bij Hilda en geeft haar het jawoord

De twee gaan nu als getrouwd stel door het leven

Boer Olke heeft de liefde weer gevonden. Vorig jaar ontmoette hij de Nederlandse Hilda en sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Het stel verloofde zich in september 2018 en voegde onlangs de daad bij het woord.

“Het mooiste moment was toen we elkaar het jawoord gaven”, aldus Olke.

Ontmoeting

Boer Olke heeft het niet altijd makkelijk gehad, zo weten Boer zoekt Vrouw-fans maar al te goed. Na een turbulente zoektocht naar de liefde, vond hij de liefde – buiten de camera’s om – bij Karen. De twee trouwden, maar begin 2018 overleed Olkes vrouw aan borstkanker. Hilda, een Nederlandse vrouw die ook in Texas woont, kwam op dat moment in contact met Olke, omdat ze haar steun wilde betuigen. “Ze heeft me gecondoleerd met het verlies van Karen. Ze bood aan een keer een kopje koffie te drinken samen, als ik daar klaar voor was”, vertelde Olke eerder op de Boer zoekt Vrouw-website over zijn ontmoeting met Karen.

Verloving

In plaats van een kopje koffie drinken, nodigde Olke Hilda uit om te gaan dineren en vanaf dat moment zijn de twee onafscheidelijk. Olke vertelde in een interview toen weer te beseffen ‘hoe prachtig het leven kan zijn’. Tijdens een verblijf in een hotel in Dallas, was daar hét moment. Het stel dronk buiten een wijntje bij het vuur en daar stelde Olke de vraag of Hilda met hem wilde trouwen. Haar antwoord zal geen verrassing zijn, aangezien het stel inmiddels als echtgenoot en echtgenote door het leven gaat.

Huwelijk

Olke en Hilda lieten de bruiloft klein en beloofden elkaar eeuwige trouw in het bijzijn van vrienden en familie. “Het mooiste moment was toen wij elkaar het jawoord gaven. Vanaf dat moment ga je als getrouwd echtpaar door het leven, wat heel mooi en bijzonder is. Wat onze toekomst betreft, hopen wij dat het goed zal gaan met ons bedrijf en dat wij een lang en gelukkig leven samen in Texas zullen hebben.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Boer Olke is getrouwd met Hilda! ?? check de Stories voor een interview met de newlyweds!?#weddingbells #texas #boerzoektvrouw #trouwen // ? Candace Pair

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LINDA. (@linda) op

Lees ook: Boer zoekt Vrouw-stel Steffi en Roel nog steeds bevriend met Harold

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Boer zoekt Vrouw, KRO NRCV |  Beeld: Linelle Deunk, KRO NCRV