Boer Olke ziet haar zaterdag weer, maar heeft ‘geen behoefte meer aan contact met Sandra’

Olke

Olke en Sandra hebben inmiddels geen contact meer

De Texaanse koeienboer Olke kijkt met een goed gevoel terug op het Boer Zoekt Vrouw-avontuur, ondanks dat het programma hem geen liefde bracht. Hij koos voor de Brabantse Sandra, maar deze liefde bleek niet wederzijds.

Olke vond toch nog het geluk bij de Texaanse Karen, ook al was hij hard op zoek naar een Nederlandse dame. Sinds die nieuwe liefde heerst er ook radiostilte tussen Sandra en Olke, die voor die tijd nog wel af en toe contact hadden. “Na de citytrip hebben Sandra en ik nog wel af en toe contact gehad. Ik had beloofd om een kopje koffie met haar te drinken als ik in Nederland was voor de reünie, maar dat hebben we uiteindelijk niet meer gedaan. Ik had inmiddels een relatie met Karen en had niet echt meer behoefte aan contact met Sandra.”

Goede tijd
Toch kijkt Olke niet met een naar gevoel terug op het avontuur. “Ik heb een goede tijd met Sandra gehad en dat is anders afgelopen dan gedacht, maar dat ben ik al bijna weer vergeten”, vertelt Olke tegen de KRO. Zaterdag is de Boer Zoekt Vrouw-afterparty, waar alle boeren en kandidaten aanwezig zullen zijn. Lees verder op pagina 2.