Boer Tom en zijn vriendin Marieke verwachten hun eerste kindje

Nog meer babynieuws aan het BZV-front: boer Tom wordt vader

Boer Tom Groot (36), die in 2014 meedeed aan het programma Boer zoekt Vrouw, sluit het jaar met een vrolijke boodschap: hij wordt voor het eerst vader! Dit maakte de boer gisteren bekend aan RTL Boulevard. Hij en zijn vriendin Marieke zijn in blijde verwachting van een kindje. Twee weken geleden kondigden twee andere BZV-koppels ook al aan dat er een baby op komst is.

De uitbreiding van de BZV-familie stopt voorlopig niet.

Vader Tom

Marieke is in juni 2019 uitgerekend en krijgt volgens Tom al een klein buikje. De boer, die na Boer zoekt Vrouw het programma Eigen Huis en Tuin presenteerde, zegt nog niet te weten of het een jongetje of een meisje wordt. Dat blijft (ook voor de ouders) een verrassing. Met de aanstaande moeder gaat het heel goed, vertelt Tom. Ze heeft al te maken met een aantal lichte zwangerschapsperikelen. Het boerenstel is druk bezig met de kinderkamer en de aanschaf van benodigde babyspullen.

Boer zoekt vrouw

In 2014 koos de goedlachse boer Tom in Boer zoekt Vrouw voor de Friese Rimke, maar die relatie hield geen stand. Drie jaar geleden ontmoette hij Marieke, tijdens een evenement in Schagen. Sinsdien zijn de twee een stel.

Lees ook: 11x dingen die kinderen hun ouders nooit vergeven

Wil je dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Linda Nieuws | Beeld: Beeldbank KRO-NCRV, Fotograaf: Hans-Peter van Velthoven