Recordaantal boeren meldde zich aan voor nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw en dit is de eerste foto

Boer Zoekt Vrouw

Boer Zoekt Vrouw is altijd erg populair

Dit jaar heeft een recordaantal boeren zich aangemeld voor het gloednieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Maar liefst 635 boeren zijn op zoek naar de liefde van hun leven. Enkel tien van deze boeren mochten ook daadwerkelijk meedoen aan het programma en er is een foto!

Wij kunnen niet wachten tot het seizoen begint.

13 mei

Vanaf zondag 13 mei aanstaande kunnen we weer genieten van het uiterst populaire datingprogramma. De boeren gaan onder liefdevolle leiding van Yvon Jaspers op zoek naar hun ware liefde. Op 13 mei zullen de boeren eerst voorgesteld worden aan het publiek. Vrouwen hebben dan twee weken de tijd om een brief in te sturen. De leeftijd van de boeren gaat van 20 tot 60 jaar. Voor bijna iedereen zit er dus wel een leeftijdscategorie tussen.

Compliment

Yvon zelf staat te popelen om te beginnen: “Het is geweldig dat er meer dan 600 boeren ons het vertrouwen geven met hen op zoek te gaan naar de liefde. Dat is een prachtig compliment! Het liefst zouden we ze allemaal een plek in het programma geven, maar voor nu hebben we tien heel grappige, verrassende, eigenwijze en mooie boeren uitgekozen. Ik ben bijzonder trots om ze aan Nederland voor te stellen. Ze staan te trappelen om een prachtige, zwoele zomer tegemoet te gaan. Ik verheug me!”

Foto

De eerste foto van de boeren verklapt nog niet veel. Enkel de ruggen van de boeren zijn zichtbaar. 13 mei weten we meer…

Lees ook: Bevestigd: André Hazes en Monique zetten definitief punt achter relatie

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Linelle Deunk, KRO-NCRV