Deze Boer Zoekt Vrouw-deelnemer wordt voor het eerst vader!

Boer Zoekt Vrouw

De ooievaar komt binnenkort bij dit stel langs

Gelukkig babynieuws uit Zambia! Boer Marc wordt voor de eerste keer vader. De 39-jarige tilapiakweker en zijn vriendin Merel verwachten hun eerste kindje samen. De 31-jarige Merel heeft al een zoontje uit een eerder huwelijk.

Een woordvoerster van KRO-NCRV bevestigt het nieuws aan AD.

Boer Zoekt Vrouw-deelname

Boer Marc verwierf faam toen hij meedeed aan het populaire programma Boer Zoekt Vrouw. Tijdens zijn deelname aan het programma werd hij verliefd op dierenarts Annekim. De liefde was wederzijds, maar helaas van korte duur. Na acht maanden besloot Annekim de relatie te verbreken. “Ik merkte de laatste tijd dat ik me steeds meer en meer op mijn werk stortte en minder de behoefte had om bij Marc te zijn. Dat heeft me aan het denken gezet. Marc en ik hebben daarover gepraat en toen naar elkaar uitgesproken dat het beter zou zijn als we uit elkaar gingen”, legde de dierenarts uit.

Nieuwe liefde

Hoewel Marc erg verdrietig was om de breuk, werd hij al snel verliefd op de Rotterdamse Merel. Ze kwamen in 2017 in contact met elkaar via Facebook, nadat Merel hem een berichtje had gestuurd. “Het begon eigenlijk als grapje, maar ik had natuurlijk wel serieuze intenties”, vertelde Merel over het contact aan Lindanieuws. “Mijn collega vertelde over de breuk tussen Marc en Annekim, dus zochten we hem op via Facebook. Opeens stuurde hij me een berichtje terug.”

Boer Krijgt Baby

De woordvoerster van KRO-NCRV bevestigt aan AD dat Marc vader wordt. Marc wil er verder niks over kwijt, omdat het over nieuws in de privésfeer gaat. Het is het nog onbekend hoe de twee hun woonsituatie op de komst van de baby gaan aanpassen. Pr-manager Merel woont en werkt -nu nog- in Rotterdam.

Lees ook: Yes! Op deze dag begint het spiksplinternieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: AD, Lindanieuws | Beeld: KRO-NCRV, fotograaf: Linelle Deunk