Boer zoekt Vrouw-boer Hans en zijn Annette zetten grote stap

boer zoekt vrouw hans

De twee zijn duidelijk dolgelukkig met elkaar

In het meest recente seizoen van Boer zoekt Vrouw konden we weer meegenieten van een uitgebreide zoektocht naar de liefde – dwars door weiland en stal. Bij sommige boeren was er uiteindelijk geen sprake van een match. Maar boer Hans? Die was dolgelukkig met zijn ‘Grietje’: Annette. Nu hebben de twee bekendgemaakt dat zij samen een grote stap zetten.

Boer Hans

Met zijn 69 jaren was paardenhouder Hans de aller-aller-oudste deelnemer ooit aan Boer zoekt Vrouw. De Noord-Brabander wist met z’n open karakter al snel de harten van de kijkers te veroveren. Onder hen ook Annette, die de stoute schoenen aantrok en een brief schreef. Inmiddels is de rest van het sprookje bekend: Annette mocht langskomen, er ontstond een vonk tussen de twee, en bij de reünie-aflevering bleek dat de twee elkaar helemaal gevonden hadden.

Gezelligheid

Eerder deze zomer liet Hans in gesprek met de Boer zoekt Vrouw-site al weten dat hij het heel fijn samen had met Annette. Zo zagen de twee elkaar elk weekend, deelde hij. “We vinden het heerlijk om samen te eten, op de boerderij bezig te zijn en samen te zijn. Nu na de reünie-aflevering bleef ze gezellig de hele week.” Hij deelde dat de twee elkaar zoveel mogelijk leerden kennen, en dat heeft er nu toe geleid dat ze samen een grote stap hebben gezet.

Altijd erbij

Annette is namelijk bij Hans op de boerderij ingetrokken! Zo hebben de twee nog meer tijd om samen door te brengen. Tijdens de citytrip van de twee wist Hans het eigenlijk al: “Ik heb mijn Grietje gevonden”, deelde hij destijds. We wensen deze Hans en Grietje – pardon, Annette – hoe dan ook heel veel geluk en liefde samen in hun snoephuisje!

Lees ook: Lief: BZV-boerin Steffi viert mijlpaal met gezin

Bron: Love Reality | Beeld: KRO-NCRV, Linelle Deunk