Boer Zoekt Vrouw-kijkers over Rob: ‘Laat die meid met rust, ze wil niet’

Boer zoekt vrouw

Gaat dit nog goedkomen?

Het Boer Zoekt Vrouw-seizoen nadert alweer zijn einde. Gisteravond konden we zien hoe de boeren op citytrip gingen met hun gekozen partner. Bij het ene koppel bloeit er iets moois op, terwijl andere stellen wellicht toch niet zo’n goede match blijken te zijn. 

Rob en Wendy

Kijkers van het populaire programma raken wekelijks niet uitgepraat over de avonturen en prille liefdes op de boerderij. Onder meer Rob en Wendy maken de tongen los, zo ook gisteravond. Vol overtuiging koos boer Rob voor Wendy – die overtuiging was alleen niet meteen wederzijds. Want hoewel Rob al stapelverliefd is, heeft Wendy nog geen gevoelens voor haar boer. Desondanks zijn de twee op citytrip gegaan, om hun match een kans te geven.

Niet eerlijk

Helaas komen de twee tijdens een weekendje in het buitenland nog niet veel dichter bij elkaar. Rob gaat er volledig voor, maar Wendy houdt de boot af. Op Twitter laten veel kijkers weten dat ze medelijden hebben met Rob, en zich tegelijkertijd zorgen maken over zijn gedrag. Maar ook de gesloten houding van Wendy wordt niet op prijs gesteld. “Het is niet fair van Wendy dat ze Rob aan het lijntje houdt. Zij voelt het niet, hij voelt het helemaal. Natuurlijk draaft hij erg door, maar het is ook niet eerlijk van haar dat zij dit niet stopt”, vindt een kijker. Een ander laat weten: “Rob, laat die meid met rust, ze wil niet.” Gaat dit nog goedkomen?

 

 

Prille liefde

Gelukkig zijn er ook koppels waarbij het wél goed gaat, zoals bij boer Evert en zijn Maud. Het zijn enorme tegenpolen, maar dat lijkt in dit geval juist erg goed te werken. Dankzij Maud stelt de stille Evert zich namelijk steeds meer open. In het Kroatische Split geeft hij namelijk toe dat hij bang is om gekwetst te worden. Gelukkig kan zijn kersverse vriendin hem daarin geruststellen.

In de aflevering verklaart Evert zelfs de liefde: “Je bent heel lief en ik hou van jou”. Die had Maud even niet zien aankomen. “Jeetje. Dat is wel heel erg lief. Die had ik even helemaal niet aan zien komen.” Zo lief!

Eigen serie

Ook Twitteraars zijn dol op Evert en Maud. “Beste KRO-NCRV, mogen Maud en Evert alsjebliéft een eigen real-life serie krijgen na afloop van Boer zoekt vrouw”, vraagt een kijker. “Maud verstaat de kunst van heel goed luisteren, met respect om te gaan met deze fantastisch lieve Evert. En kijk eens wat er gebeurt? Ze weet ‘m gewoon stukje bij beetje te openen. Wat prachtig mooi om te zien. Wat een kwetsbaarheid!!!! Ge-wel-dig”, vat een ander samen.

Hoe het er nu, een paar weken na de citytrip, voorstaat met alle boeren en hun liefdes? Dat zien we volgende week in de reünie. Wij zijn heel benieuwd!

Lees ook: Zien: zo zag Rob uit Boer Zoekt Vrouw er vroeger uit

Bron: Twitter, Love Reality, Shownieuws | Beeld: KRO-NCRV