Boer zoekt Vrouw-kijkers zijn niet enthousiast over de dagdates

Boer zoekt Vrouw

Mime workshop, circusacts en een tosti challenge…

Gisteravond was alweer de derde aflevering van het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw Europa te zien. Dit keer stonden de dagdates op de planning. En hoewel we daar allemaal naar uitkeken, vielen de activiteiten niet in de smaak bij de kijkers.

Boer zoekt Vrouw

Gisteren konden we weer een heerlijk avondje genieten van een nieuwe aflevering van Boer zoekt Vrouw Europa. Elke week, op zondagavond, kunnen we een uur lang kijken naar de eerste verliefde kriebels, de romantische blikken én de ietwat ongemakkelijke momenten. En dat laatste kwam al snel aan de orde tijdens de dagdates. Er stonden namelijk een paar bijzondere activiteiten op de planning.

Dagdates

Eindelijk was het tijd voor de dagdates! Tijdens verschillende activiteiten konden de boeren uit hun comfortzone stappen, om zo hun vrouwen en mannen beter te leren kennen. Volgende week is het namelijk tijd voor de logeerpartijtjes en zullen er drie dames of heren naar de boerderij in Europa vertrekken én daarom moest er een goede keuze worden gemaakt.

Mountainbiken en mime workshop

Bij boer Richard begonnen hij en zijn potentiële liefdes met een sportief uitje. Ze legden een parcours af op de fiets – volgens een twitteraar ‘mountainbiken in een kas’. Daarna deden ze een mime workshop en dat leverde een paar ongemakkelijke, maar toch hilarische momenten op.

Circusact

Boer Haico en zijn vijf dames gingen op avontuur in het circustheater. Na het smikkelen van verschillende taarten volgden ze een circusworkshop, waarin komiek en acrobatiek centraal stonden.

Tosti challenge

Boerin Bernice ging met haar mannen de hoogte in tijdens een sportieve klimactiviteit. De heren sloven zich natuurlijk graag uit om een beetje indruk te maken op de verlegen boerin. Na het klimmen hadden ze natuurlijk honger gekregen en dat resulteerde in een: tosti challenge. Wie ging er vandoor met de prijs voor de lekkerste tosti?

Pottenbakken en rondvaart

Boer Piet en zijn vrouwen begonnen de dag met pottenbakken. Iedereen kreeg een beetje klei om daarmee prachtige kommetjes, schaaltjes of borden te creëren. Piet kreeg echter nog meer klei, vanwege zijn grote handen. Na het pottenbakken maakten Piet en de vijf briefschrijfsters een rondvaart door Friesland met een picknick onderweg.

Aspergesteken

Boerin Claudia ging met haar mannen het land in om asperges te steken, om daarna een heerlijk meergangendiner te bereiden met het witte goud. Kijkers waren echter niet te spreken over haar activiteit. “Ben je boer… moet je boeren dingen doen. Ook niet leuk. Arme Claudia”, schrijft een kijker op X.

Geen enthousiaste kijkers

Hoewel de boeren en boerinnen veel plezier hadden, vielen de activiteiten én locaties niet in de smaak bij de kijkers. Zo schrijven kijkers op X: “De één mag lekker taart proeven… de ander krijgt een cursus arbeidsmigrant voor beginners”, “Workshop mime? Echt?? Was dat nog als enige over bij #socialdeals om te gaan doen als dagdate?” Ook schrijft een kijker over de workshop van Haico: “Iedereen welkom bij de workshop: suikerspinnen maken zonder suiker.” Ha!

Lees ook: Aha! Zo ziet Haico uit Boer zoekt Vrouw eruit zonder hoofddoekje

Bron: Libelle | Beeld: KRO-NCRV / Linelle Deunk